stugots
Čovek
- Poruka
- 36.853
Da li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje?
ne dam i nije to problem, nego ne da ni on meni
Ja nista tebe ne razumem.....
A za koga bi je upotrebila? Nekog poznatog?
Pa on se ne racuna zar ne
Pogledajte prilog 512744
имамо фрее пасс он за каролину возњацки ја за богдана богдановића ЛОЛ
Pa on se ne racuna zar ne
Pogledajte prilog 512744
Bogdan Bogdanović? FOR RIL Zvezdana?
Zar ti ne reče jednom da se ne ložiš na mišiće, bildere i to?
- - - - - - - - - -
Bogdan Bogdanović? FOR RIL Zvezdana?
Vinsent Kasel
Nema potrebe da se dogovaramo, najbolje je da svako gleda svoja poslaDa li biste je dali partneru ili je sami želeli za neke specijalne prilike? Jel imate međusobni dogovor o izuzetku za neke poznate ličnosti i koje?
Šta je s tim likom jbt, više devojaka u životu mi je reklo da se loži na njega, jedna baš nedavno. Ne kapiram...
Šta je s tim likom jbt, više devojaka u životu mi je reklo da se loži na njega, jedna baš nedavno. Ne kapiram...
Vinsent Kasel
Seksualna harizmaŠta je s tim likom jbt, više devojaka u životu mi je reklo da se loži na njega, jedna baš nedavno. Ne kapiram...
ono samo majka moze da voli
ko si ti i sta hoces od mene?