Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.139
Mora samo da se um. e, a'l ako se mora iz ljubavi...jedno pojma nema, a drugo mora![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora samo da se um. e, a'l ako se mora iz ljubavi...jedno pojma nema, a drugo mora![]()
Ja bih rekla da nema sumnje, da si to ti.Саће дође КРСТАНК да ти објасни да је он већи јeбач од тебе.
Ti to jos uvek ne znas.Ja bih rekla da nema sumnje, da si to ti.
Ne znam...obzirom kakvi su ti komentari ne bih ni volela da znam.Ti to jos uvek ne znas.
A šta je tema?Što je veći generacijski jaz, veća je verovatnoća da ćete osetiti kulturne razlike koje postoje između generacija. Filmovi, muzika i popularne kulturne reference – mogu se razlikovati i slabiti vašu vezu. Ali, ako imate jaku osnovu zasnovanu na drugim faktorima, razlika u godinama može stimulisati više interesovanja, radoznalosti i angažovanja.
------------------------------------------------------------------------------------------------
To je nekada bilo tako: danas vise nema te razlike, izgubila se.
Godine skoro nista ne znace za vezu.
Ne znam...obzirom kakvi su ti komentari ne bih ni volela da znam.
Ne bih... tamo mi je smrtno dosadno.Ако те занимају моји коментари, иди на ПДФ Политика, и тамо их читај.
Ja samo kawam klinke nista opstanak shmrcŠto je veći generacijski jaz, veća je verovatnoća da ćete osetiti kulturne razlike koje postoje između generacija. Filmovi, muzika i popularne kulturne reference – mogu se razlikovati i slabiti vašu vezu. Ali, ako imate jaku osnovu zasnovanu na drugim faktorima, razlika u godinama može stimulisati više interesovanja, radoznalosti i angažovanja.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja sam tako isto mislila, ali više ne mislim tako.Mislim da godine jesu velika prepreka za vezu i brak. Drugaciji pogledi na svet i interesovanja, prosli zivot onog starijeg, ne znam sta dve osobe sa velikom razlikom u godinama moze da spaja da se odluce za nesto ozbiljnije. Jedino mogu da razumem prolazne seksualne veze i to samo ako taj stariji izgleda bolje od svojih vrsnjaka.
Pa, žene se neretko zaljubljuju u starije.Mislim da godine jesu velika prepreka za vezu i brak. Drugaciji pogledi na svet i interesovanja, prosli zivot onog starijeg, ne znam sta dve osobe sa velikom razlikom u godinama moze da spaja da se odluce za nesto ozbiljnije. Jedino mogu da razumem prolazne seksualne veze i to samo ako taj stariji izgleda bolje od svojih vrsnjaka.
Mislim da se preteruje sa tom ocinskom figurom. Svi stariji koji su mi se svidjali (nije ih bilo mnogo) svidjali su mi de iskljucivo zbog svog izgleda. Ima jedan bas se dobro drzi, retko lep covek za svoje godine.Pa, žene se neretko zaljubljuju u starije.
Očinska figura, valjda. Zrelost, oformljenost ličnosti, ozbiljnost... mnogo je toga što im može biti privlačno...
Muškarci, većinom, ne traže takve stvari u ženi.
Neretko svedočimo brakovima sa velikim razlikama.
Meni, kao muškarcu u srednjim 40tim, mladost od 20 nije privlačna. To su tek pupoljci koji treba da procvetaju. Devojčurci, koji bi mogli da mi budu deca.
Ali, svedok sam tome sa mnogima sličog godišta to nije prepreka, već lestvica kojom definišu svoj uspeh.
U oba slučaja pozajmljuje se nešto od onog drugog, nešto što nije naše i što ne može da se prenese.
Pa, ako je samo zbog lepote u tvom slučaju to ne znači da očinska figura ne vodi druge.Mislim da se preteruje sa tom ocinskom figurom. Svi stariji koji su mi se svidjali (nije ih bilo mnogo) svidjali su mi de iskljucivo zbog svog izgleda. Ima jedan bas se dobro drzi, retko lep covek za svoje godine.
Izvini nisam bas razumela prvu recenicu?Pa, ako je samo zbog lepote u tvom slučaju to ne znači da očinska figura ne vodi druge.
Retko lep za svoje godine, pored toliko lepih mladih kod kojih to nije retkost.
Doduše, slažem se da je zrela lepota, kada se zadrži, nešto posebno.
Eto, meni su žene, oduvek, bile najlepše u srednjem dobu. Kad su žene, a ne devojčice.

Rekla si da se preteruje sa očinskom figurom, jer si se ti zaljubljivala u starije samo zbog izgleda.Izvini nisam bas razumela prvu recenicu?
Meni su ssd najlepsi muskarci mojih godina, konacno su porasli![]()

Dominacija u stvari nema veze sa godinamaUvek je bolje da je jedno znatno starije i bude na neki nacin lider u zajednici. To moze biti i zena.
Najgore je kadasu ISTI u mnogim stvarima..
Tada svadje ne prestaju.
Što je veći generacijski jaz, veća je verovatnoća da ćete osetiti kulturne razlike koje postoje između generacija. Filmovi, muzika i popularne kulturne reference – mogu se razlikovati i slabiti vašu vezu. Ali, ako imate jaku osnovu zasnovanu na drugim faktorima, razlika u godinama može stimulisati više interesovanja, radoznalosti i angažovanja.
To što si ti starija 7 od mene zaista nije problem.kako nekad bilo pa se izgubilo?
nego, šta je velika razlika u godinama, da se precizira-pa onda mogu da se izjasnim..
sereš, nema šanse da si klinacTo što si ti starija 7 od mene zaista nije problem.
Nisam ja klinac nego si ti milf : ))sereš, nema šanse da si klinac
aj dobroNisam ja klinac nego si ti milf : ))
Znam da si mladunče.aj dobro
valja to, volim i ja tako da začinim na nekim temama ((:Znam da si mladunče.
Serem po difoltu.