Turci su istog mentaliteta kao i zemlje zapadnog Balkana, mi bi da uđemo, ali po našim pravilima. Ne može.Koliko su ono decenija trajali pregovori oko ulaska Turske u EU a da bi im iz EU rekli "nećemo vas u EU jer ste muslimani".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turci su istog mentaliteta kao i zemlje zapadnog Balkana, mi bi da uđemo, ali po našim pravilima. Ne može.Koliko su ono decenija trajali pregovori oko ulaska Turske u EU a da bi im iz EU rekli "nećemo vas u EU jer ste muslimani".
U pretpristupnim dogovorima se zemlje koje ulaze u EU obavežu u kolikom roku treba da ispune uslove nakon ulaska. Za sam ulazak nije potrebno 100% ispunjavati uslove, nije ih zapravo ispunjavala ni jedna zemlja, kad je ušla u zajednicu.E baš su ga Bugarska i Rumunija "sve ispunile"?!!
Zakone i spoljnu politiku su uspesno uskladile, to sto imaju relativno nizak standard nije nikakva sustinska prepreka za ulazak u EU.E baš su ga Bugarska i Rumunija "sve ispunile"?!!
A vidim da ste i anti-srpski entuzijasti.Komsa , ja (i ne samo mi) smo antiruski entuzijasti, nama ne treba nikakva i nicija lova da bismo bili kontra rusije.
Pijani stepski medvedi mogu samo da udaraju resetke svog kaveza iza nove gvozdene zavese, ali uzalud.![]()
Pa ako pod Srbijom podrazumevas vuqlera, sns, vulina, djuku gmaza, razne udbaske 'telektualce, srbsku maiku cecu - onda i jesam.A vidim da ste i anti-srpski entuzijasti.
Ne vas dvojica mrzite čitav narod i Srbiju. Nadam se da će te umreti ili od raka ili tako neke teške boleštine!Pa ako pod Srbijom podrazumevas vuqlera, sns, vulina, djuku gmaza, razne udbaske 'telektualce, srbsku maiku cecu - onda i jesam.![]()
Sto zelis drugima, nek se desi tebi.Ne vas dvojica mrzite čitav narod i Srbiju. Nadam se da će te umreti ili od raka ili tako neke teške boleštine!
Zašto ti tamo ne staviš svoju glavu da vidiš da li odgovara?Sto zelis drugima, nek se desi tebi.
A te fore nalik onima iz komunisticke partije kine ''ko mrzi vuqlera, mrzi celu Srbiju'' stavi vulinu tamo gde Sunce ne sija.![]()
To prepustam vama vulinoidima, jer to vam je ionako prirodno staniste.Zašto ti tamo ne staviš svoju glavu da vidiš da li odgovara?
Retarde jedan.To prepustam vama vulinoidima, jer to vam je ionako prirodno staniste.