mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.242
Jel to mit ili stvarnost?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam davno Reno 9. Najveći otpad koji možeš da zamisliš.
Više od 30 sigurnoKoliko ti godina imas kad si vozio Renault 9??![]()
Više od 30 sigurno
Ja sam ga vozio pre nekih 20 i kusur godina. Čovek ga držao garažiran, skoro nevožen. Izgledao je ko nov iako je bio star preko 10 godina. Al džabe, kad Francuz ne zna da napravi auto kako trebaTaj se bas davno proizvodio, jedva da ga se i sećam kako izgleda…
Imao sam Reno 9Imao sam davno Reno 9. Najveći otpad koji možeš da zamisliš.
VerujemHonda i Tojota su najbolji automobili usvet![]()
Onda sam ja naleteo na fabrički krš?Imao sam Reno 9
Odlično me je služio.
I bio je jednom auto godine
Imao sam i Reno 4
Sada imam Reno Megane
Za sve važi isto:
Ako šta menjate stavljajte samo originalne delove
Ako stavite neki turski falš platićete duplo:
To, plus posle original
PS: Servisiram ga kod ovlašćenog servisa
"Volimo Francusku, jer je i ona volela nas"Onda sam ja naleteo na fabrički krš?
Neka fala. Ionako baš i ne volim Francuze od kad sam (davno) saznao da su nam i pertle naplaćivali kad su nam ono "pomagali" u I sv. ratu
Honda i Tojota su najbolji automobili usvet![]()
Honda i Tojota su najbolji automobili usvet![]()
To su stari motori koji se pokazali pouzdanijim, nove generacije motora su losi maltene kod svih proizvodjaca.Burazer vozi 20 godina staru tojotu, unistava je po selima i planinama i jos radi perfektno. Presao pola miliona km.
Ja teram samo honde. Trenutno na zeninoj blizu 200K, i sve radi kao prvog dana.
O honda motorima - da ne pričam.
Ali, ja sam, npr, imao dobra iskustva sa ford fiestom - sluzila me je odlicno do 200K (uzeo sam je sa 120K), posle sam je prodao.
Takodje zavisno od motora, inace ecoboost je katastrofalno los motor od ovih novih.Ali, ja sam, npr, imao dobra iskustva sa ford fiestom - sluzila me je odlicno do 200K (uzeo sam je sa 120K), posle sam je prodao.
A da ne pricamo o 21 i 25 svemirski brodovi od auta, moj cale imao 18 davno jos.reno 19 je jedan od najboljih auta koje sam imao, udoban, ide ok a ne trosi puno
Sad vozim senika i nemam problema
Nemam previse dodira sa francuzima ali eto, ima i dobrih iskustava
To su najbolji Renoi ikada napravljeni,Jel i kod njih istruli sigurnosni pojas?![]()