Francuska uvodi obaveznu vakcinaciju za medicinisko osoblje

Mene jako cudi,sta se ovi nasi u Kriznom stabu,toliko neckaju da uvedu obavezno vakcinisanje.Kakvo pozivanje na Ustav,i takve gluposti.Ako je
naisla tako opaka bolest,kao sto je korona,sta apelovati na polu pismen narod,da vakcinu primi.Treba po hitnom postupku,doneti propis o obaveznom
vakcinisanju i kraj price.Onima koji se ne jave dobrovoljno,da prime vakcinu,treba krknuti vakcinu sa debelom iglom,ravno u zadnjcu,pa neka njiste
od bolova......

Mene jako cudi,sta se ovi nasi u Kriznom stabu,toliko neckaju da uvedu obavezno vakcinisanje.Kakvo pozivanje na Ustav,i takve gluposti.Ako je
naisla tako opaka bolest,kao sto je korona,sta apelovati na polu pismen narod,da vakcinu primi.Treba po hitnom postupku,doneti propis o obaveznom
vakcinisanju i kraj price.Onima koji se ne jave dobrovoljno,da prime vakcinu,treba krknuti vakcinu sa debelom iglom,ravno u zadnjcu,pa neka njiste
od bolova......
Treba da se lecis. Bolestan si.
Od zlobe gore bolesti nema.Ne pomaze vakcina nego dobra i slobodna volja.
To je tvoj problem.Od toga se cuvaj.

Poslednja izmena:
Predsednik Makron je upravo najavio da je vakcinacija
za medicinsko osoblje i osoblje u domovima za stare obavezna i da do 15.septembra svi moraju da budu vakcinisani. Isti je zakon donesen i u Grckoj ( rokovi su kraci), a u Italiji vazi jos od aprila, stotine osoba je vec suspendovano s posla.
shto je po meni apsolutno uredu.

nisam se vakcinisala protiv gripa, pticijeg i svinjskog gripa oko corone uopshte se nisam dvoumila bilo je jsano da cu se vakcinisati

i ovde blizu u jednoj velikoj bolnici doshlo je do ne produzhivanja radnih ugovora

klinika je dala izjavu da radnici koji odbijaju vakcinu jednostavno nemogu da rade u bolnici gde se lijeche teshko ili akutno oboleli pacijenti

nisam se vakcinisala protiv gripa, pticijeg i svinjskog gripa oko corone uopshte se nisam dvoumila bilo je jsano da cu se vakcinisati

i ovde blizu u jednoj velikoj bolnici doshlo je do ne produzhivanja radnih ugovora

klinika je dala izjavu da radnici koji odbijaju vakcinu jednostavno nemogu da rade u bolnici gde se lijeche teshko ili akutno oboleli pacijenti
Ja kao pacijent ( iako sam sada konacno i vakcinisana) ne bih zelela
da idem kod lekara koji nije vakcinisan, ili ne daj Boze u neku bolnicu.

Pa dobro ushrala si se ko grlica ali taj strah nije iščezao vakcinacijom nego samo menja oblik. Sada su to nevakcinisane osobe, sutra nešto drugo šta se nađe pri ruci.

Jasno je jedino da virus mutira i mora stalno da se bodeš.

Ovo me podseća na društvo koje pije i ima nekoga ko ne pije alkohol.

Poslednja izmena:
Da je neki manji procenat nebi ovako javno uvodili obaveznu vakcinaciju, izgleda da gomila doktora zna svoj posao i ima mnogo jači imuni sistem što je i normalno za takvo zanimanje i gomile virusa sa kojima su stalno u kontaktu.

Generalno ne postoji nikakvo poverenje u institucije i zdravstvo da ne pominjem farmakomafiju. Da nije sve danas tako prljavo i izdeformisano naravno da bi se ljudi vakcinisali.

Sad sam slusao na Bloombergu da Makron uvodi 'green pass' za restorane, prodavnice i ostalo, sto znaci da ce osoba obavezno morati biti vakcinisana ako zeli uci na takva mesta. U Francuskoj se ocekuju protesti jer polovina nece da se vakcinise:bravo:
Narod svakako treba da ustane i da se izbori za sebe i svoju slobodu.
Trebalo bi svima sto narusavaju slobodu ljudima suditi najstroze za zlocin protiv covecanstva.

Narod svakako treba da ustane i da se izbori za sebe i svoju slobodu.
Trebalo bi svima sto narusavaju slobodu ljudima suditi najstroze za zlocin protiv covecanstva.
Videcemo kako ce biti kada medicinsko osoblje mora da placa
test 9000 dinara da bi moglo da se vrati na svoje radno mesto.

Bolnice u Srbiji počele da primenjuju ovo pravilo

Beograd -- Svi zdravstveni radnici i medicinsko osoblje, koji nisu vakcinisani, moraće da urade PCR test na koronavirus pre povratka na posao o svom trošku.

Beograd -- Svi zdravstveni radnici i medicinsko osoblje, koji nisu vakcinisani, moraće da urade PCR test na koronavirus pre povratka na posao o svom trošku.
Ako ,kada samo cute i treba da placaju i to sto vise.

Pa počeće narod da kamenuje opštine i ostale institucije 🤗

Nije se narod bunio zbog mnogo ozbiljnijih stvari, a sada ce
protiv vakcina. Idi, begaj. Bunice se po fejsbuku, kao sto i ti
ovde radis.
Bunili su se kako nisu ali mozda 5-10%

u Srbiji ima 60% "antivaksera" pa da vidimo

clenched-strong-fist-powerful-protest-2236407.jpg

Back