jiang
Domaćin
- Poruka
- 4.620
bash me nerviraju slihtare (sem na onaj nacin kao sto radi hardi) i ja bi im stiklu u pedu
eto!
eto!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogutje.Ma nemoj.
Ja znam bar nekoliko takvih, koji su dosadili celokupnoj okolini svojim "nepatetisanjem".
Ok, ne plaču baš na pomen nečijeg imena, ali podjednako se loše drže kao i "većina" žena.
bash me nerviraju slihtare (sem na onaj nacin kao sto radi hardi) i ja bi im stiklu u pedu
eto!
To jedino kada bi zakačaljka bila tanka kao Slani Štapići ili utičnica bila kao kofa... jbg!
:razz: ma odvuces joj paznju da nezna sta je snaslo. Samo ako voli stapice moze se desiti da ga malko gricne :razz:
... onda možemo i na kinesku klopu, od nje se doobro prdi!8)
Ihh, de me nađe sa sosovima, pasuljem i čipsovima i tortiljama!
znam ja sta valja...doci ce i mojih 5 minuta srece![]()
Oće samo nemoj da mi prdiš, molim te.Ili da ponesem zadnji lonac od moje Astre (valjda će da pasuje, a?), pa da prigušimo malo, može?
![]()
U poslednjih nekoliko nedelja sam uocila jedan model ponasanja kod nekih mojih kolega,drugova,poznanika, a to je uvlacenje u pedu njihovim devojkama,simpatijama,zenama. Ne kazem da muskarci treba da se ponasaju arogantno i nekulturno u drustvu svojih "lepsih polovina", ali ovo je neka druga krajnost!
"Draga, ti si najlepsa", "nijedna nije zgodna kao ti", "tvoje sve je od Boga dano" i slicno.
I sto vise oni laskaju, one su gore prema njima i u pogledu im se vidi konstatacija "kakav tenkre".
Meni je takav vid ponasanja ljigav i mislim da poene kod onoga ko ti se svidja, mozes pokupiti na neki mnogo inventivniji nacin, a ne licemernim poredjenjem i komplimentima koji su preterani.
Sta vi mislite o tome? Da li se slihtate da biste postigli odredjen cilj ili vam je u trenutku "vrana popila mozak" ili nesto trece?
Svesna sam svojih kvaliteta, i ne mora mi neko to nabijati na nos, ja to znam i sama...mada sto da ne...
Dok meni odgovara bas me briga da li se slihta ili to stvarno misli....
U poslednjih nekoliko nedelja sam uocila jedan model ponasanja kod nekih mojih kolega,drugova,poznanika, a to je uvlacenje u pedu njihovim devojkama,simpatijama,zenama. Ne kazem da muskarci treba da se ponasaju arogantno i nekulturno u drustvu svojih "lepsih polovina", ali ovo je neka druga krajnost!
"Draga, ti si najlepsa", "nijedna nije zgodna kao ti", "tvoje sve je od Boga dano" i slicno.
I sto vise oni laskaju, one su gore prema njima i u pogledu im se vidi konstatacija "kakav tenkre".
Meni je takav vid ponasanja ljigav i mislim da poene kod onoga ko ti se svidja, mozes pokupiti na neki mnogo inventivniji nacin, a ne licemernim poredjenjem i komplimentima koji su preterani.
Sta vi mislite o tome? Da li se slihtate da biste postigli odredjen cilj ili vam je u trenutku "vrana popila mozak" ili nesto trece?