Frajer

Afrička auto industrija je nerazvijena. Uostalom, žene ne mogu kako god da ih okreneš. :confused:

Zene ne mogu da yebu? :rotf::rotf::rotf:
Prijatelju nisi klinac, pa da ne znas kako zena moze savrseno da izyebe muskarca u zdrav mozak, :D sta drugo reci nego "...prijatelju, veruj mi, nigde nema takve ljubavi...", kako vec ide ona pesmica od Partibrejkersa... :D:D:D
Nisam znao da si ekspert za auto industriju, drzi se ti prijashine yebachine, automobile ostavi frajerima...:D

Frajer... Ovde smem da priznam. Juče sam morala da menjam dnevni uložak samo zabog rukovanja. Ali onako nekako, značajno, sa duuugim pogledom u oči... Visok, krupan (da ne kažem nabildovan, to je od nošenja teških stvari), crn, sa nekom frizuricom, kao puštao bi kosu ali i ne bi... Dostavljač. Iz reproduktivnog centra za goveda. Mimi's dad nije bio kući pa sam ja... Sad, šta god da napišem, pogrešno ćete da protumačite. Ja sam primila robu. Izgleda da uz reprezentativne bikove idu i vrlo reprezentativni veterinari. ;) I izgleda da su žene onih drugih veterinara kojima oni isporučuju robu inače raspoložene za saradnju. :whistling:

Back