baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
aha punjene pohovane sa sirom..pa pecene paprike sa jajima u tiganju onako sve![]()
ljudi,dosta vise o hrani...ogladnecu

nego ajmo mi da pricamo o nekom dobrom frajeru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha punjene pohovane sa sirom..pa pecene paprike sa jajima u tiganju onako sve![]()

....jel te,ma nije valjda...crnci iz jednog africkog plemena. oni nekastrirani
![]()
![]()

U redu pod miške...
Ali dole...
i čekaj sad...ja ovako...ne preterano rutav, ali solidno rutav...uzmem i obrijam dole područje oko i iznad... I na šta ću da ličim sa dlakavim grudima, malo dlakavim stomakom, a dole ćelavi trougao...?
Daaaj...

....jel te,ma nije valjda...
...kak si ti ša ima...![]()

ne mogu ni da zamislim sebe kako ikom lizem dlake tako da..bolje ista nego nista
kako bi bilo lepo da niko nema dlake to fuj![]()
Mislim fuj...kuj gi mica,nek gi mica![]()

a stooo?![]()

e ljudi sto ja volim d ajedem pohovane paprike.

aman ljudi ne treba ceo da se depilira..ali intimna zona i pazuh brijanje zaboga miloga![]()
Ti si neka opasna pedofilka! pravog muskarca cini njegova rec, jer covek se za rec drzi a vo za rogove...kucno vaspitanje i sposobnost da se u svakoj situaciji ponasa u skladu sa situacijom..ovo je sirok spektar stvari..i da su ga mama i tata naucili kako se odnosi prema zeni ..tako nekako ukratko
![]()

.... vrlo dobro, samo tako nastavi....evo zaludjujem siroke narodne mase![]()
![]()
.... vrlo dobro, samo tako nastavi....
...ja u potpunosti podržavam tvoje napore u usmeravanju našeg nacionalnog bića ka uzvišenim ciljevima....

da..khm..procitala sam nesto drugo u tvom postu..a to nije bilo ono sto je pisalo![]()
![]()

Ali svako moze da yebe...![]()
Ma nemoj!Da svako može da yebe bankrotirala bi auto industrija.
![]()

Da ne moze Afrika bi imala duplo manje stanovnika...![]()
vidim da si izazvao bujicu smeha kod zora, dal da se ofarbam u crno da bih shvatila poentu?![]()
, to je samo interna shala medju nama, momcima, i odlicna je... pa ni ja ne mogu da te zamislim kako nekome ližeš dlake...Mislim fuj...
Bilo bi lepo da smo bez dlaka, ali iebiga...

ZAŠTO BRIJETE SAMO GORNJU GLAVU A NE I DONJU?![]()