Frajer

Izvinjavam se čika Zoro, nisam znao da ste stariji, ako mogu da kažem nešto reko bij.

Mislim da bog nije bez razloga podarivao različite veličine : )
i da bi možda baš po tome i bilo najfer formirati i ustanoviti poredak.
NovaIsta je u pravu. A ne po inteligenciji. Jer dok je života biće muškosti,
a inteligencija i obrazovanje mogu da nestanu. : )

Slazem se tobom da bi trebalo formirati i ustanoviti poredak. Mada to onda deluje kao da smo previse optereceni sa poretkom tj sami sobom. To je onda dokaz da sumnjamo u svoje kvalitete jer sigurne muzjake ne zanima poredak. Ali ovaj net je cudno mesto gde se stvarno neki likovi pout Basa npr eto duvaju da su neki frajeri i face i onda je to stvarno smesno jer dolazi do debalansa pravog poretka i to izaziva tu zelju za postaviti stvari na svoje mesto. ;)

Izvinjavam se čika Zoro, nisam znao da ste stariji, ako mogu da kažem nešto reko bij.

Inteligencija ne može da nestane. Treba misliti za dve glave... Pa ondak tu je i ženska. Daklem, za tri glave. :confused:

el mogu samo ja nesto da dodam?
daklen..
savremena civilizacija je oduzela mnoge mogucnosti pravim muskarcima da budu to sto jesu. dok zene i dalje podsvesno teze tom iskonskom muskarcu.
sta je iskonski muskaraca? on je instinktivni zastitnik, vodja, organizator, pokretac, dovoljno siguran u sebe da ga se spontano postuje.
sta je od njega napravila savremena civilizacija? iako ima sve te osobimne, ako ima losu gajbu, nema kola ili ima losa, ako nema cipele od 400 doallara itd, on postaje "los, nesposoban, manje musko"...i onda, naravno, frustracije, na zalost.
e tako isfrustriran on zaboravlja da ima mnooogo da ponudi zeni (onoj pravoj, koja ga gleda kao psiho-fizicku celinu) i pocinje da vapi za svim izrazima moci (kola, gajbe itd) kako bi se dokazao (za sta, uospte, nema potrebe). ili istice svoju muskost na pogresne nacine- prenaglaseno pricanje o fudbalu isl, navodna opsesija sportom ("bicu vise musko ako o tome pricam"), narocito pljuvanje po zenskom svetu itd...
e takav muskarac treba da zaviri u sebe, ne da gleda oko sebe. da se seti svojih kvaliteta i da samopouzdano krene u zivot. el tako? :)

el mogu samo ja nesto da dodam?
daklen..
savremena civilizacija je oduzela mnoge mogucnosti pravim muskarcima da budu to sto jesu. dok zene i dalje podsvesno teze tom iskonskom muskarcu.
sta je iskonski muskaraca? on je instinktivni zastitnik, vodja, organizator, pokretac, dovoljno siguran u sebe da ga se spontano postuje.
sta je od njega napravila savremena civilizacija? iako ima sve te osobimne, ako ima losu gajbu, nema kola ili ima losa, ako nema cipele od 400 doallara itd, on postaje "los, nesposoban, manje musko"...i onda, naravno, frustracije, na zalost.
e tako isfrustriran on zaboravlja da ima mnooogo da ponudi zeni (onoj pravoj, koja ga gleda kao psiho-fizicku celinu) i pocinje da vapi za svim izrazima moci (kola, gajbe itd) kako bi se dokazao (za sta, uospte, nema potrebe). ili istice svoju muskost na pogresne nacine- prenaglaseno pricanje o fudbalu isl, navodna opsesija sportom ("bicu vise musko ako o tome pricam"), narocito pljuvanje po zenskom svetu itd...
e takav muskarac treba da zaviri u sebe, ne da gleda oko sebe. da se seti svojih kvaliteta i da samopouzdano krene u zivot. el tako? :)

Od svih pilića ovde, ti si najmudrije pile. :heart:
Jedino objasni čime će da krene kad nema kola? :hahaha:

Cak i ako je BMW iz 63e otprilike? :lol:

Pa znas valjda sta su old timeri, i da su, kada su ocuvani, neprocenjivi.

A osim toga kada kupis neki novi auto, pa makar on bio i Reno :lol: to znaci imas para, prakrtican si itd... A ako kupis BMW '89., moj primer, to govori da imas ukusa i stila. ;)

err rekla je visok, siroka ramena... Bas ne bi rekao da si ti taj. :lol:

"Visok" i sirok sam tamo gde je najbitnije ;)

a jel znate plemena u africi i svuda okolo. ko ima najveci penis, dobija najlepsu zenu, najbolju kolibu, najvise zlata ( ili drugih vrednosti, nemam pojma), biva najpostovanija licnost u plemenu a cesto postaje i poglavica. ipak ipak, negde se zna sta treba da se ceni:P.
Znamo, to su ista ona plemena gde devojkama pred udaju zašivaju usmine na veličinu uda budućeg supruga, a one sa malim kurčevima iz predostrožnosti uštroje da ne bi svima jebaIi ženu.

Znamo, to su ista ona plemena gde devojkama pred udaju zašivaju usmine na veličinu uda budućeg supruga, a one sa malim kurčevima iz predostrožnosti uštroje da ne bi svima jebaIi ženu.
pa onda onu ženu od onog baje sa najvećim mogu svi drugi da karaju...
bolje da ti je manji..

Back