gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
jbga,ne moze svako da bude frajer![]()
Rekoh da te pitam, pa sve zaboravim...
Jel to skidaš gaćice, ili ih oblačiš...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbga,ne moze svako da bude frajer![]()
Rekoh da te pitam, pa sve zaboravim...
Jel to skidaš gaćice, ili ih oblačiš...?

...ma stalno mi spadaju dok hodam...
šo je to frajer meni ofoocan jedan izraz............ono, ko neki dripac u tesnim farmerkama...sa izribanim mestom..naglašenim gde leži kita......

šo je to frajer meni ofoocan jedan izraz............ono, ko neki dripac u tesnim farmerkama...sa izribanim mestom..naglašenim gde leži kita......
hm... pa ono, "nisam frajer" bi trebalo da bude u fazonu nisam budala, ali to frajer se koristi i u smislu kako dobar frajer...![]()

mozda je bolje umesto frajera da ih zovemo parcicima?
sto je dobro ono parce i tako...ili dobar primerak
a moze i dobar tip![]()
zasto muskarci misle da su dlake odraz muskosti?![]()
![]()
...ma stalno mi spadaju dok hodam...
![]()

samo dobrim komadima![]()

A jel to ćosavost...?

Mozda bi trebala da razmislis da ih uopste i ne nosis, makar dok su ove vrucine![]()

pa dobro bre dlo..al bar pazuh..mislim higijena da ne dzibre toliko..i svoju muskost da se moze medju sumom nac![]()
ne kontam![]()

Si ti sad inovativna, a...?
Frajer kao naziv za budalu...![]()
Mozda bi trebala da razmislis da ih uopste i ne nosis, makar dok su ove vrucine![]()

Ti tamo mi se javi kad kupiš gaće sa dobrim lastrišom...![]()

zasto muskarci misle da su dlake odraz muskosti?![]()
![]()
nisam ja inovativna nego ti nisi u toku... to se koristi jako dugo vec... za naivne likove se takodje kaze "kakav frajer" ali znachi ne misli se na izgled...
zene ne mogu da mirisu na znoj pored silnih antiperspiranataPa iebiga...Balkanoidi...slaba higijena... A to bi ja mogao da kažem i za žene... Nekako smo u zemlji smrada na luk i znoj navikli da muškarci budu znojavi... Ali kad žene zamirišu na znoj - brate...![]()