Fragmenti ulica,napusteni objekti, stepenista, krovovi

usokobanji.jpg

pre par godina

@gun-d, erm... ne razumem... oces da umanipulises u postojecu fotografiju neku drugu fotografiju neba cisto da bi se dobila punoca?? reci kako si do sada radio pa cemo da ti kazemo kako treba ;)
hteo bi potpuno da promenim nebo. Otvarao sam jednu fot. i pravio novi layer,zatim sam isecao nebo i otvarao drugu fot.oblaka sa neta,onda imam opciju SELECT- i biram ALL,zatim kopiram to na prvu i mogu samo da povucem layer na layer,ali sve ide dobro do momenta kada nebo treba da se promeni,dobijem samo mali sliku neba u pozadini prve...
al sam namutio,izvinjavam se,nadam se da razumes...

Poslednja izmena:
hteo bi potpuno da promenim nebo. Otvarao sam jednu fot. i pravio novi layer,zatim sam isecao nebo i otvarao drugu fot.oblaka sa neta,onda imam opciju SELECT- i biram ALL,zatim kopiram to na prvu i mogu samo da povucem layer na layer,ali sve ide dobro do momenta kada nebo treba da se promeni,dobijem samo mali sliku neba u pozadini prve...
al sam namutio,izvinjavam se,nadam se da razumes...

probaj free transform tu fotku koju hoces da `nalepis`...ali ako je mala, nista nisi uradio, gledaj da budu priblizne velicine....sad ce neko od ovih znalaca to detaljnije da ti objasni :)

Back