Dulle_
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
^nece biti izbrisane.. zasto bih to uradio ? maximum je 4 fotografije po postu... i molim te da fotke koje postavljas budu u jednom postu, a ne svaka u posebnom, zbog prostora. btw ova poslednja je odlicna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mozda i nije napustena
![]()
![]()
sa ulice jeste, dal je za ovde..!? ne znam

imam pitanje...
u cs4,kada hocu da izmenim nebo,sve uradim kako je u tutorijalu,ali slika neba mi je uvek mala i stoji na sredini slike na koju hocu da zalepim,
molim za savet...
![]()
![]()
hteo bi potpuno da promenim nebo. Otvarao sam jednu fot. i pravio novi layer,zatim sam isecao nebo i otvarao drugu fot.oblaka sa neta,onda imam opciju SELECT- i biram ALL,zatim kopiram to na prvu i mogu samo da povucem layer na layer,ali sve ide dobro do momenta kada nebo treba da se promeni,dobijem samo mali sliku neba u pozadini prve...@gun-d, erm... ne razumem... oces da umanipulises u postojecu fotografiju neku drugu fotografiju neba cisto da bi se dobila punoca?? reci kako si do sada radio pa cemo da ti kazemo kako treba![]()
hteo bi potpuno da promenim nebo. Otvarao sam jednu fot. i pravio novi layer,zatim sam isecao nebo i otvarao drugu fot.oblaka sa neta,onda imam opciju SELECT- i biram ALL,zatim kopiram to na prvu i mogu samo da povucem layer na layer,ali sve ide dobro do momenta kada nebo treba da se promeni,dobijem samo mali sliku neba u pozadini prve...
al sam namutio,izvinjavam se,nadam se da razumes...

logicno,vidiś, da sam pametniji sam bi se toga setio...probaj free transform tu fotku koju hoces da `nalepis`...ali ako je mala, nista nisi uradio, gledaj da budu priblizne velicine....sad ce neko od ovih znalaca to detaljnije da ti objasni![]()

decki.......hvala na komentarima
ipak mi je ova omiljena
![]()