Dulle_
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
^nece biti izbrisane.. zasto bih to uradio ? maximum je 4 fotografije po postu... i molim te da fotke koje postavljas budu u jednom postu, a ne svaka u posebnom, zbog prostora. btw ova poslednja je odlicna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a mozda i nije napustena

sa ulice jeste, dal je za ovde..!? ne znam

imam pitanje...
u cs4,kada hocu da izmenim nebo,sve uradim kako je u tutorijalu,ali slika neba mi je uvek mala i stoji na sredini slike na koju hocu da zalepim,
molim za savet...

hteo bi potpuno da promenim nebo. Otvarao sam jednu fot. i pravio novi layer,zatim sam isecao nebo i otvarao drugu fot.oblaka sa neta,onda imam opciju SELECT- i biram ALL,zatim kopiram to na prvu i mogu samo da povucem layer na layer,ali sve ide dobro do momenta kada nebo treba da se promeni,dobijem samo mali sliku neba u pozadini prve...@gun-d, erm... ne razumem... oces da umanipulises u postojecu fotografiju neku drugu fotografiju neba cisto da bi se dobila punoca?? reci kako si do sada radio pa cemo da ti kazemo kako treba
hteo bi potpuno da promenim nebo. Otvarao sam jednu fot. i pravio novi layer,zatim sam isecao nebo i otvarao drugu fot.oblaka sa neta,onda imam opciju SELECT- i biram ALL,zatim kopiram to na prvu i mogu samo da povucem layer na layer,ali sve ide dobro do momenta kada nebo treba da se promeni,dobijem samo mali sliku neba u pozadini prve...
al sam namutio,izvinjavam se,nadam se da razumes...

logicno,vidiś, da sam pametniji sam bi se toga setio...probaj free transform tu fotku koju hoces da `nalepis`...ali ako je mala, nista nisi uradio, gledaj da budu priblizne velicine....sad ce neko od ovih znalaca to detaljnije da ti objasni

decki.......hvala na komentarima
ipak mi je ova omiljena