fox life

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je skoro stalno tv na tom kanalu....pa kad ima nesto pametno gledam,kad nema,on tako zvrji,osim kada na drugom kanalu ima nesto dobro....:lol:
desava se da tako zaboravim na neki film ili neku emisiju na drugom kanalu zbog fox life-a ....

To se i meni desava :lol: Gledam apsolutno sve sitkome, ponekad Dirt i Boston Legal, ove ostale me smaraju, pogotovo ona Ghost whisperer :roll:

Meni se ne svidja izbor serija,malo koja me ne iritira
Bila mi simpaticna ona 8 simple rules,Scrubs je ok,Vil&Grejs,mada sam gledala sve to 10 puta
a dr house mi je u pocetku bio super,posle sve epizode su manje vise slicne
ne volim bas te o doktorima,bolnicama...

Imao sam fox life kod lokalnog provajdera kablovske i kanal je bio bolest, 70% vremena sam gledao njega... I onda se pokvarila slika kod tog provajdera i ja sam ih zvao da dodju a oni su rekli da je do njih problem ali se nisu pojavili jos od novembra! Onda sam resio da ih od.jeb.em i uzeo sam onu telekomovu televiziju preko adsla...medjutim oni nemaju fox life! Sad gledam HBO Comedy umesto toga, stalno filmovi i svi su extra i sto je najbolje pohvatas sve za minut ne moras da gledas od pocetka kao sto je slucaj sa hallmarkom nisam odgledao tamo ni jedan film vec godinama... :mrgreen:

Back