fox crime - bones - cirkus sa epizodama

sin dimitrije

Iskusan
Banovan
Poruka
6.335
pre nekog vremena u seriji je cetvrti ili peti lik po vaznosti zglajznuo i udruzio se sa zlocincem, cak je pocinio ubistvo, a onda je uhvacen

ZEK EDI
4b29f2202e9f5-EricMillegan.jpg

ERIK MILEGAN (ERIC MILLEGAN)

Zek je postdiplomski student i asistent Brenanove. Barem u početku, dok i on ne postaje profesionalni forenzičar antropolog. Zek je bliži tipičnom štreberu od svih ostalih u seriji. Iako je dobronameran, koristan i društven, kad kog se stigne do društvenih interakcija ili intuicije – on se često gubi. Veoma je inteligentan. Takođe je i najbolji prijatelj Hodžinsa i živi u gornjem delu njegove garaže. Zeka još zovu i “Zekaroni”, “Z-Men”, a takmiči se i sa Hodžinsom za “Kralja laboratorije

ali evo vec danima ga gledam kao da je sve u redu???

jeb es programsku shemu foxa. ti niko zivi ne zna sta je staro a sta je novo. stalno idu najave kad su serije, ali...prc. pa ne mogu je da sedim pored tva po 25 sati dnevno

Poslednja izmena:
Pa ok, mi koji se mlatimo sa kompovima mozemo skinuti seriju sa neta, ali je ipak zesce nepostovanje gledalaca takvo ponasanje televizija. I trebalo bi da bude kaznjivo.
Ne znam za bouns, gledala sam je preko kompa, ali sam pre nekog vremena, dok sam bila bolesna, gledala fox crime dosta i jedno vece su isle tri epizode zlocinackih umova, pri cemu se prva zavrsila sa "nastavice se", a sledeca, koja je isla odmah posle, je bila neka skroz leva epizoda. Mislim super. : /

Back