- Poruka
- 11.751
Koliko fotošopujete da bi ste prikrili stvarno stanje stvari i da li to radite? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko fotošopujete da bi ste prikrili stvarno stanje stvari i da li to radite?![]()
Koliko fotošopujete da bi ste prikrili stvarno stanje stvari i da li to radite?![]()
Naravno. Bavim se digitalnom estetikom.
Samo kad pomislim koliko sam fleka skinuo sa odece, koliko sam tepiha ocistio, uklonio podocnjaka, bubuljica, fleka, nesimetricnosti...
fleka sa odeće![]()
Odeće, kože, zidova,...
Da, da...te proteinske fleke i ja skidam sa zidova, kože, odeće, nameštaja
Naravno. Bavim se digitalnom estetikom.
Samo kad pomislim koliko sam fleka skinuo sa odece, koliko sam tepiha ocistio, uklonio podocnjaka, bubuljica, fleka, nesimetricnosti...
Ma dobro ti si u tim vodama, više sam mislio na one obične osobe koje se ne bave digitalnom estetikom, nego naprosto koriste fotošop zarad bolje prezentacije.Ja naprosto ne mogu verovati posmatrajući kojekakve fotke po netu da je sve to baš tako kako izgleda, iako sam amater po pitanju fotografija i obrade istih.![]()
Skoro sve što vidiš na netu ili na tv je prošlo kroz neki program.![]()
Може неко да се уради у фотошопу како хоће али кад стане пред огледало ту су ожиљци, боре, чибуљбе, крив нос...ко шта има. Не видим поенту те работе.
Nekada je bitan utisak koji će ta fotka da izazove kod onih koji je gledaju. Nekada je osoba samo deo veće slike i nema razloga da, recimo, fleka na čelu skreće pažnju posmatrača. Ili fleka na tepihu, ili neko ko je uleteo u kadar, ili, jednostavno, neki nedostatak koji je nastao zbog limita kamere.
Ок, ако су неке рекламе, билборди у питању па је намера да се људи заинтересују за неки производ. Немам ништа против тога, али мени је лепше да видим ухваћен тренутак него да изгледа нереално, пластично. Кад су фотке црно беле то још и може да прође али у колору су 90% одбојне, барем мени.
Sve je reklama danas. Tvoj avatar je reklama. Moj, takođe. Svi imaju neku poruku i plasiraju svoje virtuelno ja na način koji im odgovara. Inače bi postovali ovde, npr, pod ličnim imenom i fotkom iz lične karte.
Znaš kad Morfeus kaže Neu kada ga uči o Matriksu da je to kako sebe vidi unutra samo slika njegovog digitalnog Ja.![]()
Da, ali šta ako se iz virtuelnog pređe u realno, kako objasniti neke stvari koje su bile preterane prilikom plasmana ?![]()
neam fotošop nit umem snjim da rukujem...Koliko fotošopujete da bi ste prikrili stvarno stanje stvari i da li to radite?![]()