Фотографисање садржаја шерпи и тањира

Мени је то ненормално, као да неко вири у мој стан, фрижидер, шпорет...

Шта нагони људе да каче такве слике?

Hajde pošto mene ima puno na jednoj foto temi....u suštini negde shvatam problematiku...čini mi se
...
U suštini volim privatnost i negde ne bi mi palo na pamet (za sada još nije) da kačim sadržaj svoje šerpe na FB...iskreno imam neku averziju da delim takav sadržaj sa tetkama, kolegama i komšijama.
..
Kad me jedan dobronamerni komšija obavestio gde sam putovala, automatski je usledilo izbacivanje njegove ćerke iz kruga mojih prijatelja (gle čuda on na njenom nalogu vršlja i špijunira.)
....
E sad korak bliže temi....mogu reći negde da razumem tu pomamu fotkanja kod blogovanja, profila koji su negde namenski, gde je bitno približiti se nekoj ciljnoj grupi, biti pristupačan i dostupan, to je jednostavno negde postalo MUST u svetu socijalnih mreža. Tako da to razumem, koliko bilo uvrnuto, ljudi izgrađuju poslove, kompanije i monetizuju svoj rad kroz takvu vrstu kontakta
..
jednostavno pristupačnost ili možda iluzija pristupačnosti je neophodna za neke današnje profesije.
...
Ako sam trebala samo da odgovorim na tom prizemnom nivou...šta tera nekog da mu mobilni upada u šerpu, orman i WC i da gomilu nekog bezveznog sadržaja plasira javno, sav srećan jer je otkrio čari komuniciranja sa tetkom iz Male Moštanice :lol: tu sad nema spasa bojim se...neukus jednostavno je neukus...pa sad zavijali ga mi u ovo savremno doba selfija, vloginga ili bloginga :lol:

Ne volim paprike da gledam ,a kamoli da jedem. mada postoje neka druga gorcija jela..

u redu je postavljati torte, kolace ,pa i neko voce, picence.. .ali kuvanu hranu i povrce..... bljak.

kuvanje je bolest zavisnisti, i treba je leciti.. javite se terapeutu
hrana nije stvorena da se kuva.
mnogo vaznijih stvari postoji u zivotu koji se zbog kuhinje, kuvanja i hrane zapostavljaju

kuvane ubija mnogo hranljivih sastojaka sirove i zdrave hrane,
pa i mozda povrca.
meso nije ni opcija
kad bi ljudi posadili sto vise jabuka, krusaka i ostalog drveca i jeli plodove, svet bi bio rajska basta.
no neki vole da se igraju sa vatrom.. iz pakla

Мени је то ненормално, као да неко вири у мој стан, фрижидер, шпорет...

Шта нагони људе да каче такве слике?
Ja znam samo slučaj kad je žena kačila slike lososa, jer to voli da jede, a siromašna je a odricanje joj je ako će da joj sin jede isto to jer se sama odriče, pa da se pohvali kako se odriče ona je slikala 'losos za [ime sina]...'
Ali nije to normalno, nije sve sto je opravdano istovremeno i moralno
Jer sta da radi neko ko ne zna koliko tacno para ona ima, i koliko kosta losos, i koliko je njen sin zasluzan da ga jede, i koliko to nju losos cini kozu lijepom i sjajnom...Dakle, mora da se zna mnogo stvari da bi se donio sud o znacenju te slike, tako da je to meni previse nekako "za uzak krug prijatelja" a ne za fejsbuk, vise za inbux

- - - - - - - - - -

Hajde pošto mene ima puno na jednoj foto temi....u suštini negde shvatam problematiku...čini mi se
...
U suštini volim privatnost i negde ne bi mi palo na pamet (za sada još nije) da kačim sadržaj svoje šerpe na FB...iskreno imam neku averziju da delim takav sadržaj sa tetkama, kolegama i komšijama.
..
Kad me jedan dobronamerni komšija obavestio gde sam putovala, automatski je usledilo izbacivanje njegove ćerke iz kruga mojih prijatelja (gle čuda on na njenom nalogu vršlja i špijunira.)
....
E sad korak bliže temi....mogu reći negde da razumem tu pomamu fotkanja kod blogovanja, profila koji su negde namenski, gde je bitno približiti se nekoj ciljnoj grupi, biti pristupačan i dostupan, to je jednostavno negde postalo MUST u svetu socijalnih mreža. Tako da to razumem, koliko bilo uvrnuto, ljudi izgrađuju poslove, kompanije i monetizuju svoj rad kroz takvu vrstu kontakta
..
jednostavno pristupačnost ili možda iluzija pristupačnosti je neophodna za neke današnje profesije.
...
Ako sam trebala samo da odgovorim na tom prizemnom nivou...šta tera nekog da mu mobilni upada u šerpu, orman i WC i da gomilu nekog bezveznog sadržaja plasira javno, sav srećan jer je otkrio čari komuniciranja sa tetkom iz Male Moštanice :lol: tu sad nema spasa bojim se...neukus jednostavno je neukus...pa sad zavijali ga mi u ovo savremno doba selfija, vloginga ili bloginga :lol:
A zasto ti inace mislis da u tom selu nema kreativnih ljudi...Zar ne znas da po selima ima bas mnogo pametnih ljudi, i opasnih riba?

Back