Fotografije Zrenjanina

Evo pre:

63bir2v-1.jpg

Posle :

lukicevo-1.jpg

mrzelo me da lepo obradim tamo oko kuce gde si potamnio...

e pa da .. ljudi nemojte chuvati ove slike male rezolucije .. slobodno trazite od mene dobicete u velikoj rezoluciji 2272x1704 .. imate moj msn ... pa trazite ...ja sada idem u vrnjachku banju na 10 dana .. tako da nec u biti tu ostavicu vam neke slike .. u zadnje vreme imam problema puno pa ne stignem da fotkam toliko ... pozdrav svima ;)

Cao drustvance,ja slucajno naletoh.Fotke su super,nekih 6 prelepih godina sam provela u vasem gradu i lepo je prisetiti se...Ako imas koju samog centra sad od muzeja do zitnog bilo bi lepo videti kako grad izgleda sad,mislim da sam zadnji put bila,**** te vise ne pamtim,mozda 2003god.pozzz :)

@dulle bagljas

svaka cast na slikama !!! stvarno ...
nego da te pitam ... da li bih hteo da malo da se poigras sa mojom slikom ..... duga je prica ... probacu da skartim
sustina je u tome da ja imam dve sestre i mama moja bi htela da izradi nase slike (da ima na zidu slike od tri cerke ) eee pa ja nih volela da te slike ne budu bas neke klasicne nego da budu malo zanimljive ... ako bi hteo da mi ucinis tu uslugu poslala bih ti mailom slike ... unapred se zahvaljujem u nadi da ces mi pomoci ... a ako odbijes i to cu da razumem
pozz

nisam ja neshto posebno odushevljena tom zgradom..nego malo fotki sam slikala..a medju njima je bila i zgrada vodotornja....na shta lichi nash vodotoranj...bechila sam ochi kad sam chula da je to vodotoranj..mislila sam da je neka banka..neshto...dza buuu... :lol:

...ok...ali mnogo zrenjaninaca jednostavno ignorise ti zgradu...
...a kako ti se svidela fontana...?...bio mi je neki drugar iz bg, i on se stvarno odusevio sa tom zgradom i fontanom...pa cisto pitam...

Back