Fotografije Zrenjanina

kad se ide tom glavnom ulicom ona fontana...pa jednu sam i videla....bash je ql....slikali smo i nju,ali ta fotka je na drugom aparatu,pa bih zamolila Dulle_bagljas da prebaci te fotke ..i da zakachi sliku fontane (:
samo...voda vam je malo zickasta :lol:

Da Vas pozdravim i kazem da su Vam slike super.
Sad da pitam, zasto se ne moze postaviti Slide Show :?:
Pokusala sam ali mi nije uspjelo, na zalost.
Ja nemam fotki Zrenjanina ali imam fotke svog grada, pa da li bi ja to mogla postavljati ovde :-)

Evo natasha :) Bice josh slika fontane , samo kada potrefim sunchan dan :) Nego bash je super meni se svidja :) ako curi neka curi mi imamo takvu jedino mi :)

IMG_1651-1.jpg

MOJ GRAD - TUZLA

Picture004-4-1.jpg

Ovo je jedna ulica kojom je milina setati ljeti, ali u jesen i zimi kad je kisovito i mokro i bljuzgavo onda je blagi haos :roll:

Setaliste Slana banja

76492654dl7.jpg

Slika Tuzle ali ne vidi se cijela:)
68451698bh8.jpg

Sjenjak jutros u 6:30...(moje naselje)...
Picture001-4-1.jpg

Fontana budna...
Picture002-2-1.jpg

Jurnjava automobilima nije jos pocela...
Picture003-2-1.jpg

...najvise mi se svidja slika setalista slana banja...
...na prvoj slici mi nije jasno kuda setate tom ulicom (po sred puta), ako je donja recenica vezana za nju...oni trotoari su preuski...
...dobra je fotka grada...
...fontanu slikaj da se vidi cela i okolina oko nje, a ne samo voda...
...za ostale slike covek moze da pomisli da su iz bilo kog grada iz ex-sfrj...
...posto nikad nisam bio u tuzli, niti imam utisak da cu skoro ici, slikaj nesto sto je karakteristicno za taj grad...kao sto je slika slane banje....

pagi:
...najvise mi se svidja slika setalista slana banja...
...na prvoj slici mi nije jasno kuda setate tom ulicom (po sred puta), ako je donja recenica vezana za nju...oni trotoari su preuski...
...dobra je fotka grada...
...fontanu slikaj da se vidi cela i okolina oko nje, a ne samo voda...
...za ostale slike covek moze da pomisli da su iz bilo kog grada iz ex-sfrj...
...posto nikad nisam bio u tuzli, niti imam utisak da cu skoro ici, slikaj nesto sto je karakteristicno za taj grad...kao sto je slika slane banje....

Slike imam samo ih trebam postaviti. Pa da, sad imamo i Panonsko jezero:)

P.S. A to ja volim tako stati na sred ulice i slikati dok nem auta na vidiku :grin:

KORZO
Picture013-1.jpg

FONTANA
Picture010-1.jpg

PANONSKO JEZERO
Picture009-1.jpg

POZORISTE
Picture008-1.jpg

TORANJ
Picture003-1.jpg

Fontana u centru nije nikakva, nije ovo selo (ali izgleda) pa da je fontana tako mala i jadna...jedino mi se sviđaju ta svetla i ništa više...još kad počne onako da šušti pre nego što krene da izlazi voda!!! Strašno...ja mislim da smo zaslužili da imamo veću i lepšu fontanu!!! Ali šta je tu je...

drix:
Fontana u centru nije nikakva, nije ovo selo (ali izgleda) pa da je fontana tako mala i jadna...jedino mi se sviđaju ta svetla i ništa više...još kad počne onako da šušti pre nego što krene da izlazi voda!!! Strašno...ja mislim da smo zaslužili da imamo veću i lepšu fontanu!!! Ali šta je tu je...

Ajde mi reci u kom selu si video takvu fontanu ??? Ili u kom gradu u srbiji ??? Imash jednu fontanu na bagljashu i znash shta je sa njom ? Prestala je da radi zato shto su bacali djubre i sranja u nju... eno sada stoji tamo bzvz tako suva i jadna. Tako da budi srecan shto imamo fonatnu uopshte...

Pa nečeš videti ni u jednom gradu u Srbiji, pošto oni imaju bolje...šta je tu zanimljivo što voda curi iz betona??? Daj molim te...Ja sam čuo samo kritike na račun te fontane...pa imamo fontanu i u bašti N&N-a??? Slična je ko ova, tj. ideja je ista samo što ovde nema takvog svetla...mišljenja se razlikuju i moje je da su mogli da naprave bolju fontanu!!!

ma sve je dobro ako ga ima i ako se odrzava....
mi smo imali neku fontanu koja je bila obrasla debelim slojem mahovine i vode je jedva curila i izgledao je kao neki planinski izvorcic.bio je fenomenalan ALI...
dosli oni iz zelenila pa da ga poprave.dok su skidali mahovinu i "cistili" polomili su neke tanke delove pa nam sad stoji suva i izlomljena fontana vise od godinu dana..

Back