Fotografije Šapca

ja imam fotki..ali nisu umetnichki nishta specijalno..neke sam fotkala chisto zbog onoga shto ima da se vidi...
evo sad jedna....(dok nadjem i ostale)
ovo je mali park,masarikova ulica... (kod vinchica)
IMG_0121g-1.jpg

Na prvo pitanje ti necu odgovoriti,pametan si toliko da sam ukapiras,a da skrivam se iza neta,jer kako sam rekao sve ovo smatram zajebancijom jer sa vama sagovornicima pricam preko tastature ne gledam vas u oci i samim tim ne smatram ovo za ozbiljan razgovor,Poznaju me neki ljudi sa foruma i to je dosta,kad koga budem hteo da upoznam,upoznacu,imas moju sliku na ovoj temi ka kojoj je Jole izbacio link pa pogledaj.Isto vazi i za tebe dacu ti broj mobilnog pa ako hoces da pricas sa mnom ti me zovi,nisi se bas pokazao da nemas nista protiv mene,ispitujes me na pm,da bi me posle pljuvao na onom drugom forumu(Tako je kum Vujica izdao Karadjordja),ako si citao sve moje postove mogao si puno da saznas o meni,sve pise izmedju redova!

Nego sto rece Milos(Milan) odosmo u OT,dajte jos fotografija,da vidimo sta ste to radili?!:lol:

pazi sad, da sam te pljuvao - nisam... naveo sam sta znam i pricao u proslosti... i zatim 4 puta rekao da me vise ne nerviras cak si mi u neku ruku i simpatican [poceo sam da volim provokatore...kad njih nema smor je svuda...]...ali dobro nije ni bitno uzivaj :wink:

Ovo je kraj OT ovde...

Tako si se predstavio na Sabac Coumunytuiu,a cim sam te ja podb'o ovde ti si tamo prebrisao svoje predstavljanje.Ima shaban odlicnu memoriju.Nije fora da kontriras vec da nadjes zajednicki jezik,nazivas me govancetom a obecao si da neces vise.VO SE DRZI ZA ROGOVE A COVEK ZA REC

heh opet si prevazisao sebe jer sad si poceo i da lazes.... nema tamo pobrisanih postova vezanih za tebe, verovatno si me pomeshao sa nekim. A to sto se vo drzi za rogove bi trebao da krenes od sebe. Zelis da druge povocirash a da isti ostanu korektni prema tebi. No Way .... Dakle ili se vrati na temu ili ce ovo glupiranje nastaviti...

heh opet si prevazisao sebe jer sad si poceo i da lazes.... nema tamo pobrisanih postova vezanih za tebe, verovatno si me pomeshao sa nekim. A to sto se vo drzi za rogove bi trebao da krenes od sebe. Zelis da druge povocirash a da isti ostanu korektni prema tebi. No Way .... Dakle ili se vrati na temu ili ce ovo glupiranje nastaviti...

Naravno da nema postova pobrisanih vezanih za mene ali ima vezanih za tebe,jesi li ti dipl.ing.hemije ili ja?Opet cu ponoviti nije ***** ko trpa nego onaj ko prima!A ti primas (se) i dalje.Ne Milose ne zelim da drugi budu korektni prema meni,da zelim da budu korektni ne bih provocirao nego bi se slizao sa njima,a ti si covece toliko ne zadovoljan sobom,svojom okolinom,gradom,da se vidi u skoro svakom tvom postu,ali ja necu da ti se naguzim da se istresas na meni,ili jednostavno zelis da teras neku pravdu sa mnom(neces je isterati veruj mi).

Ako ti smetaju moji komentari TI UZMI VODE U USTA
A sad brisi!

Naravno da nema postova pobrisanih vezanih za mene ali ima vezanih za tebe,jesi li ti dipl.ing.hemije ili ja?Opet cu ponoviti nije ***** ko trpa nego onaj ko prima!A ti primas (se) i dalje.Ne Milose ne zelim da drugi budu korektni prema meni,da zelim da budu korektni ne bih provocirao nego bi se slizao sa njima,a ti si covece toliko ne zadovoljan sobom,svojom okolinom,gradom,da se vidi u skoro svakom tvom postu,ali ja necu da ti se naguzim da se istresas na meni,ili jednostavno zelis da teras neku pravdu sa mnom(neces je isterati veruj mi).

Ako ti smetaju moji komentari TI UZMI VODE U USTA
A sad brisi!

Kao sto rekoh opet si me pomeshao sa nekim, nisam ni dipl ing hemije, niti sam nezadovoljan svojim zivotom i okolinom (bas naprotiv), niti sam ***** tako da ces morati da nadjes sa nekim drugim da se trpash. Nemam ja sta sa tobom da isterujem samo je cinjenica da izvrces pojmove i svoje frustracije ispoljavash ovde kroz vredjanje drugih.

Back