Fotografije Šapca

te fotke su slikane onako usput .. . i nisam se trudio da ispadnu neshto ... naravno da imam mnogo da uchim ... ja sam pochetnik :) a volje , volje ima i previshe !

a za pochetak sam koristio canon a430 iz kojeg sam izvlachio maximum .

ako nije tajna koji DSLR aparat koristish ? i koji objektiv uz njega ? a vidish te fotke shto su mi na netu , meni nije cilj da se ja ovde promovishem i da mi svi hvale fotke .. ja sam to postavio iz zezanja ... imam galeriju na fotoliji gde prodajem moje slike .. a i uskoro radim fotke za kalendar za jednu radnju. Nije da se hvalim , ali ove fotke shapca sam slikao preko K , zato shto sam bio sa devojkom i njoj sam se posvetio a ne fotkanju... Imash neku galeriju tvojih slika ?

Verovao ti meni ili ne , meni je uvek drazhe da mi neko ukazhe gde greshim ... koliko god to zvuchalo odvratno .. moram to prihvatiti , da bih se uchio , uchim na greshkama .. I naravno da me ne vredjaju komentari ja to shvatam kao savet a ne kao uvredu . Mogu ti reci da finu opremu imash ... meni je isto zhelja da imam svoju samostalnu galeriju.... ali otom potom vremenom ... Ja ono oko i onaj cvet su jedne od boljih ...Evo mog prvog koliko toliko uspelog portreta .

sfsafsfasdfsd-1-1.jpg

hehhehe Shabane kao prvo vidim da nisi jos savaldao pravopis. Koliko si ti druge trpao to se pokazalo jer si oduvek bio derpe, a ovde te pola foruma trazi zbog prevaspitavanja. Vidim da si postao popularan i shiri od ovog drushtva koje si vredjao a forumu:
http://forum.krstarica.com/threads/172930
post #11 burjum jajce
post #12 dokaz da je gay

Losi su ti dokazi kao i vid,ta slika koju je neko stavio nije moja,to znaju i neki ljudi sa foruma koje licno poznajem,ne mogu da shvatim tebe Milane koliko si naivan,ne glup nego naivan,gutas sve sto ti se servira.
post #12 ti nikad neces shvatiti,pogledaj dobro fotografiju,sta ti govori?

hehhehe Shabane kao prvo vidim da nisi jos savaldao pravopis. Koliko si ti druge trpao to se pokazalo jer si oduvek bio derpe, a ovde te pola foruma trazi zbog prevaspitavanja. Vidim da si postao popularan i shiri od ovog drushtva koje si vredjao a forumu:
http://forum.krstarica.com/threads/172930
post #11 burjum jajce
post #12 dokaz da je gay

Milane tvojim sitnim naklapanjima samo mi pravis reklamu i dizes mi cenu,hvala ti zbog toga,castim te ruckom u nekoj od kafana na autobuskoj stanici biraj u kojoj hoces!:lol::lol:

heh, Milane nemoj mene tako zvati, nismo imenjaci. Ti se decko opterecen iskompleksiran, 100% si frik koji po ceo dan sedi za kompom i posecuje razne forume po internetu. A veceru ponudi nekom drugom sa foruma, svi ce se mnogo vishe obradovati da te licno upoznaju....

heh, Milane nemoj mene tako zvati, nismo imenjaci. Ti se decko opterecen iskompleksiran, 100% si frik koji po ceo dan sedi za kompom i posecuje razne forume po internetu. A veceru ponudi nekom drugom sa foruma, svi ce se mnogo vishe obradovati da te licno upoznaju....

А је л могу нешто да вас замолим ??? Онако људски ... Немојте сваку тему да упропаштавате ...

Nikada ti nisi prestao, g si bio - g si i ostao. I te provokacije mene licno nedoticu, rekao san Dullu da budali nema sta da se pravda. A te Turske fore su ti vishe glupe, svi znaju da si ciganin prvoslavac. Mozes ovde da se pravdas za telefon ali svi sa foruma znaju kako si znao da promenish na jednom forumu po nekoliko nickova da bi sam sebe opravdao i digao u nebesa. Lako je prestati kada me na svaki moj post po 2 puta isprozivash. Ajde sad prestani, ako se to desi stajem i ja.

a439 pravi puno noise-a... i nema dobar white balance ... i exposure ne mozhesh da podesish lepo .. otvor blende , nema teorije .. to ide automtski na njemu. tako da kda slikash zalazak uvek pregori fotka ako je sunce jako .

a chemu sve to ? ja ovaj forum shvatam kao zezanje opushtanje .... pokazujem ljudima moje slike , upoznajem se .,... razmenjujem iskustva.... mislim bash me briga ko ce mene da ceni ko da me mrzi ... ne razumem zashto bi neko tako ozbiljno shvatio ovaj forum.. pravio vishe nikova da bi sebe izvukao i uzdizao... to mi je nekako pacenichki.

Bas tako Dule,i ja ovaj forum shvatam kao zezanje i zezam se do maximuma,svakako da se ne takmicim cija ce slika biti bolja,e sad dva nicka su zato sto sam sa ovim popio ban na krace vreme,ili ti sa ovim se zajebavam i zajebavam,a sa onim sam ozbiljan,ma kapirate vec sta hocu da kazem,da se uzdizem i izvlacim nemam nameru,ako zam zezao zezao sam i ne plasim se nikoga i svesno to radim,a znate onu izreku "NIJE ***** ONAJ KO TRPA VEC ONAJ KO PRIMA" da nisam imao sa kim da se prepirem i koga da zezam ja to ne bih radio i jos nesto "ZA SVADJU JE UVEK POTREBNO DVOJE".Pozdrav svima koliko vas ima!

nisi mi odgovorio na pitanje zasto slikas pravoslavne crkve... a sto se tice ovoga u ovom postu nije istina da se ti zezas svesno... ti provociras i onda ne kazes kao sto sam ja rekao glasno i jasno ko sam i koliko imam godina i sta sam... nego tu nesto skrivas se iza neta... Ja prvi nemam nista protiv tebe sad trenutno i da kazes zanima me cisto sto sam radoznao a nista drugo...

Da li si sevarski ili si decko tvoje sestre drugarice ili svastika zaovine jetrve od sestre po levom ujaku svekrvinom ne interesuje me :wink:

Back