zonpi
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
nije losa ideja za fotku koliko i kompozicija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehhehe Shabane kao prvo vidim da nisi jos savaldao pravopis. Koliko si ti druge trpao to se pokazalo jer si oduvek bio derpe, a ovde te pola foruma trazi zbog prevaspitavanja. Vidim da si postao popularan i shiri od ovog drushtva koje si vredjao a forumu:
http://forum.krstarica.com/threads/172930
post #11 burjum jajce
post #12 dokaz da je gay
hehhehe Shabane kao prvo vidim da nisi jos savaldao pravopis. Koliko si ti druge trpao to se pokazalo jer si oduvek bio derpe, a ovde te pola foruma trazi zbog prevaspitavanja. Vidim da si postao popularan i shiri od ovog drushtva koje si vredjao a forumu:
http://forum.krstarica.com/threads/172930
post #11 burjum jajce
post #12 dokaz da je gay
heh, Milane nemoj mene tako zvati, nismo imenjaci. Ti se decko opterecen iskompleksiran, 100% si frik koji po ceo dan sedi za kompom i posecuje razne forume po internetu. A veceru ponudi nekom drugom sa foruma, svi ce se mnogo vishe obradovati da te licno upoznaju....
dada li se to meni chini ili su sevarski i bujrum jajce isti lik ? ? ? ?
da nisam imao sa kim da se prepirem i koga da zezam ja to ne bih radio
Pozdrav svima koliko vas ima!
MA BUJRUM ne osudjujem ja tebe .. samo mi nije jasno shto ljudi prave frku oko gluposti .... ovo se ne odnosi na tebe niti na bilo koga sa ovog foruma.. kazhem onako uopshteno za cijeli svijet !
Bas tako Dule,i ja ovaj forum shvatam kao zezanje i zezam se do maximuma,svakako da se ne takmicim cija ce slika biti bolja,e sad dva nicka su zato sto sam sa ovim popio ban na krace vreme,ili ti sa ovim se zajebavam i zajebavam,a sa onim sam ozbiljan,ma kapirate vec sta hocu da kazem,da se uzdizem i izvlacim nemam nameru,ako zam zezao zezao sam i ne plasim se nikoga i svesno to radim,a znate onu izreku "NIJE ***** ONAJ KO TRPA VEC ONAJ KO PRIMA" da nisam imao sa kim da se prepirem i koga da zezam ja to ne bih radio i jos nesto "ZA SVADJU JE UVEK POTREBNO DVOJE".Pozdrav svima koliko vas ima!