prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.085
A I mene se mrzi blesaviti opet pitaj starijeNisam, mrzi me
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A I mene se mrzi blesaviti opet pitaj starijeNisam, mrzi me
Pitam tebe, ti si starijiA I mene se mrzi blesaviti opet pitaj starije
Kada hoću da se fotografišem na ekranu umesto slike se pojavi tekst - "Bolje nemoj."Auuu, od kad je to problem? Nas to ne sprečava
Šalim se ja malo, ne insistiramKada hoću da se fotografišem na ekranu umesto slike se pojavi tekst - "Bolje nemoj."
Ma znam, zezamo se. Lako je vama ženama kad ste sve lepe, a većina nas muškaraca je ružno kao čopor pasa.Šalim se ja malo, ne insistiram![]()
Ne laskaš dovoljno, mora to mnogo bolje.. Ako misliš da se neko okačiMa znam, zezamo se. Lako je vama ženama kad ste sve lepe, a većina nas muškaraca je ružno kao čopor pasa.![]()
A Evo bas sad naletio na jednu staru sto Sam pitao cini mi se heroinu Ili nekog slicno da me fotosopujePitam tebe, ti si stariji
Ubih se trazeci juce sta Sam skinuo iz inboks Kako me forumerka jedna odradila u fotosopPitam tebe, ti si stariji
Ne laskaš dovoljno, mora to mnogo bolje.. Ako misliš da se neko okači![]()
Vidiš kako delujeNe laskam niti se upucavam, nego kažem onako kako jeste. "...Lako je vama ženama kad ste sve MNOOOOOGO lepe ..." Je l' sad bolje i hoće li biti neka slikica?![]()
Ostarelo se, četiri lajka i nijedno srce.
Dobro je dok ima bar lajkova.Ostarelo se, četiri lajka i nijedno srce.![]()
Mislim hvala, ali nisam ja sad bas da sam jednom nogom u penziji.Muskarcima i starost pristaje, jbg.
Pa sad ne znam pod kojim godinama podrazumevas to bez starca nema udarca..E steta, bas sam mislila da mensujem @Red uz caption "bez starca nema udarca"![]()
Red je pomenula starenje, vidi to sa njom, ja sam indiferentnaPa sad ne znam pod kojim godinama podrazumevas to bez starca nema udarca..![]()
Znaci kod tebe vazi ono ili jesi ili nisi, a godine su samo broj?Red je pomenula starenje, vidi to sa njom, ja sam indiferentna
A vidi, dosta da si me samo pomenula, bez starca.E steta, bas sam mislila da mensujem @Red uz caption "bez starca nema udarca"![]()
Ne znam ja ništa, moram da idem da zalijem cveće i odigram sudoku ko sve žene srednjih godina.Red je pomenula starenje, vidi to sa njom, ja sam indiferentna
Kako da ti kažem, ali čim se pitaš, već si u tim godinama.Pa sad ne znam pod kojim godinama podrazumevas to bez starca nema udarca..![]()
Nista se ja ne pitam, i ne znam o kakvim ti to godinama pricas uopste?Kako da ti kažem, ali čim se pitaš, već si u tim godinama.![]()
A vidi, dosta da si me samo pomenula, bez starca.![]()