mr Kiza
Domaćin
- Poruka
- 3.486
Pa moze i taj, tim bolje, ali su mi na umu ipak bili oni od jute, sto ne otkrivaju previse... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ni ovaj ne bi otkrivao previše...zanimljivo kako nam mozak ra(za)mišlja različito.Pa moze i taj, tim bolje, ali su mi na umu ipak bili oni od jute, sto ne otkrivaju previse...![]()
Dobro, salimo se malo, nisam mislio nista lose...Alo , preteraste ko da ste bili u pritvoru .
Svaka ima svoj imidž i šarm .
Upravo suprotno...hvalim/o dosta njih...čim je Kiza spomenu džak krumpira ja sam dosta njih vizualizirao (pre)obučene u onom mrežastom crvenom... mogu ti reći da mi se puno svidilo kako to izgleda...a i njima bi..... .zato sam i naglasio da većini žena(odnosilo se konkretno na forumašica) dobro stoji crvena boja....što ne znači da većina istih ne stoje super i crni hulači.Hvalite jednu i onda se čudite što se druge ne kače .

I ja , u naručiju , kao beba , ali sećam se Tita .
Menjam sva svoja vidjanja Djindjica, Kostunice, Seselja, Vucica... za jedno vidjenje sa nekom od formuskih lepotica!

I ja , u naručiju , kao beba , ali sećam se Tita .
Uhhh leto vajb
PerverzijaNa Jeci bi i crvena mreža i crni hulači stajali top![]()
Ma kakva perverzija...poslastica je to za oči...vjeruj mi...da ne opisujem detaljno što/kako kroz mrežicu a što u hulačimaPerverzija![]()

Leto u oktobruUhhh leto vajb![]()

Ma leto uvek sto se mene tice![]()

Leto u oktobru![]()

Vidis da je stavio novogodisnju kapicu pa mu je vruceCega se stidis?![]()

Logican je slijed da sad Serafim,Pinocchio i Hrleć pokažu
ljeto u Oktobru![]()

dobro dobroVidis da je stavio novogodisnju kapicu pa mu je vruce![]()