- Poruka
- 9.447
lep ko lutka
no homo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
Ih, pa ti bi sve

I ja se pitam , mršavi lanci da se ovako nabildovao .E dobro da je stigao Lans, da gledamo i neke slike. Još samo da ?
Zavjera moj MiletaI ja se pitam , mršavi lanci da se ovako nabildovao .
Nije ona visoka, no ja nemam ni dva metraVisoka postala mala .
Ko bi ga znao .
(((nemam ni jaNije ona visoka, no ja nemam ni dva metra(((
Narašćemo ima vremena xe xenemam ni jaa moji Dalmatinci svi 195+
Mislio sam na serafimu .Nije ona visoka, no ja nemam ni dva metra(((
ne izvlaci se sad xDMislio sam na serafimu .
Sve, sve, nego kako.Ih, pa ti bi sve
![]()

svidja ti se Severozapad xDSve, sve, nego kako.![]()
Не спамуј, него се качи!Lepo izgleda Sever Zapadi mogao bi ovde češće da postavlja fotke.
I žao mi je jedan forumaš ovde retko ostavlja svoje fotke a zaista, zaista lepo, lepo izgleda.
Nisam u fazonu "zaljubila se" ili nešto drugo, samo konstatujem da je čovek lep.

Stavljaj dvije slike...ova za forumašice a druga više udesno bez tebe za forumašei mene.

Lepo izgleda Sever Zapadi mogao bi ovde češće da postavlja fotke.
I žao mi je jedan forumaš ovde retko ostavlja svoje fotke a zaista, zaista lepo, lepo izgleda.
Nisam u fazonu "zaljubila se" ili nešto drugo, samo konstatujem da je čovek lep.
Nije opisala tebe već AngelaНе спамуј, него се качи!![]()

Promeni dilera, molim te. Lans i ja smo drugari više od pet godina sigurno.svidja ti se Severozapad xD
Super je Luka, zeza se on.Promeni dilera, molim te. Lans i ja smo drugari više od pet godina sigurno.
One su obe hot rekao bihKad se okače Serafim i Nina tagujte me....ako budu u hot izdanju zvite me na mob.![]()
Serafim sam vidio u haljini....zgodna žena....vjerovatno je u badiću ili nekom sexy rubju hotizovna.One su obe hot rekao bih
E sad Nina se kačila nije
Verovatno bi se istopijo ekran od nje