- Poruka
- 15.545
Ou shit.Nocas mi srce pati, nocas mi se mudo klati
Kakav klizeci start direktno sa gradilista na periferiji.

@Neprilagođena vidi kako zena od 60 godina ima liniju kao holivudska glumica a ti mrsavko moi? ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ou shit.Nocas mi srce pati, nocas mi se mudo klati
@Neprilagođena vidi kako zena od 60 godina ima liniju kao holivudska glumica a ti mrsavko moi? ????
Nemam 60.......Molim samo 40 + da me komentarisu....Ou shit.
Kakav klizeci start direktno sa gradilista na periferiji.
E jbg....Molim samo 40 + da me komentarisu....![]()
Ma i da ti kazemo da si gorska vila, dzabe...Ako mi kazete da sam ruzna i debela i stara izbrisacu se odmah........![]()
Salim se malo. Izgledas fino, ti si tu negde sa godinama kao ja.
Tvrdim da je anemone nepobediva
Taj samNemam 60.......Molim samo 40 + da me komentarisu....![]()
Nisi, zgodna si.Ako mi kazete da sam ruzna i debela i stara izbrisacu se odmah........![]()
Ja sam sve lepsi pi$#$ mi materina a ti ni da me pogledas
Šta da te gledam kad sam mršava..Ja sam sve lepsi pi$#$ mi materina a ti ni da me pogledas![]()
Pa i mrsavi gledaju paukiŠta da te gledam kad sam mršava..
Ne gledaju one na steroidima.Pa i mrsavi gledaju pauki![]()
Aj shvaticu to kao kompliment posto sam protiv upotrebe steroida...Ne gledaju one na steroidima.
Samo pištolji fale da budeš kao Lara Kroft
Ja sam ova slovenska........Samo pištolji fale da budeš kao Lara Kroft![]()
Ne kaze se mrsav nego vitak !Pa i mrsavi gledaju pauki![]()
Nisam bio na tai cas verovatno sam tada otimao mrsavoi deci uzinuNe kaze se mrsav nego vitak !
Ne pricam o casu ,ja recimo imam pravu fudbalsku gradju kao Klose recimo ili Svajnstajger i nikad necu reci za sebe da sam mrsav ...plus imam i misicnu masu.Nisam bio na tai cas verovatno sam tada otimao mrsavoi deci uzinu![]()