Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.685
Visim ja stalno izgleda meni pa mi sve fali ha ha haVisi 24h sta ti fali
Cuj ako je pravilo da svi isto visimo 24h onda cu i ja.To prominite tu ili da se stavlja i ne brisr niko ili ce se tako svako malo da brise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Visim ja stalno izgleda meni pa mi sve fali ha ha haVisi 24h sta ti fali
Ma tu sam ja Silvere, zar sumnjašAjde da glumim drvenog advokata...
@Mean Baby gde si?
Hoće @Dalmatinkaa da nestane kao @Senna
Tojest sjena...
Brisi jos sliku, proslo je nekoliko ura...
Treba vaziti isto pravilo za sveVisim ja stalno izgleda meni pa mi sve fali ha ha ha
Cuj ako je pravilo da svi isto visimo 24h onda cu i ja.To prominite tu ili da se stavlja i ne brisr niko ili ce se tako svako malo da brise.
Nije pravilo, visiš koliko želiš. Stisneš report kad poželiš brisanjeVisim ja stalno izgleda meni pa mi sve fali ha ha ha
A pranje?Nije pravilo, visiš koliko želiš. Stisneš report kad poželiš brisanje![]()
Znaci ni ja ne moram vise da visim...Nije pravilo, visiš koliko želiš. Stisneš report kad poželiš brisanje![]()
Znas da to nije ni lose da se uvede,, da za sve to vridi.....Treba vaziti isto pravilo za sve
24 visi pa brisi![]()
Imam ja dobrih predloga nego me ne citajuZnas da to nije ni lose da se uvede,, da za sve to vridi.....
Aj zakači se pa primjerom pokažiImam ja dobrih predloga nego me ne citaju
Hajde SeennaaAj zakači se pa primjerom pokaži![]()

Hajde...visices samo 24 hMa imam stari nokiu 3310, nema kameru
Može i u bojiHajde...visices samo 24 h
ne treba biti Crno bijeli svijet.Imam osjećaj za feeling da si zgodanMa imam stari nokiu 3310, nema kameru

.gif)
PrezgodanImam osjećaj za feeling da si zgodan![]()
Doci ce Dalmatinka da te slika...samo se ti zezaj...Evo cim nabavim dobar telefon, obecavam
U prevodu- Ne krepaj magarče dok livada ne ozeleniEvo cim nabavim dobar telefon, obecavam
Onaj fotoaparat, blic na barutDoci ce Dalmatinka da te slika...samo se ti zezaj...

Pa u reci BRISI, nema slova AKad njega ugledam da visi 24h e istog trena stavljam svoju novu sliku sa raspustenom kosom da stojim isto 24h.Necu kazati niti A.