Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.642
Znaju da volis da citasNeće forumašice da mu pišu na pp, nemaju vremena jer pišu meni.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaju da volis da citasNeće forumašice da mu pišu na pp, nemaju vremena jer pišu meni.![]()
Pa ima posebna tema koja je Klot FotosiUh, koliko strana spama... Odeš malo na odmor, vratiš se, kad ono...). I sad šta, brisati, premeštati? Ima već 3 teme svaštare na LjiSu, ali izazov je biti spamer, shvatam)
Pa da), znamPa ima posebna tema koja je Klot Fotosi
e da sam janpi...ceo dan otpao na strandu sa koficom i kredamaNe bre, uzmi ti janpi da brises, bice mnogo zanimljivije
...i obavezno NATE MI MAJKEAko ste videli mene da spamujem, to mi neko hakovao nalog i pisao.
Inače ja ne bih nikad.![]()
Daaa, trebala sam i na Strand, ali dan ima samo 12 aktivnih sati a jos uvek ne mogu da se astralno projektujem.e da sam janpi...ceo dan otpao na strandu sa koficom i kredama![]()
I sta sad, da prijavim moda...i obavezno NATE MI MAJKE![]()
Postavi fotku. Iskupi se.Ako ste videli mene da spamujem, to mi neko hakovao nalog i pisao.
Inače ja ne bih nikad.![]()
Al' si stroga, evo odma', nemoj da biješ.Postavi fotku. Iskupi se.
U snu se ne snijopu liz prvi
a ti?U snu se ne snijo
+++
Tek sam mislio da si mi neki gif postavila.U snu se ne snijo
+++
Ona se samo na pp kači.
E tako, brate.
Spojili su sa onom Foto svaštarom koliko sam video.E tako, brate.
Ja se kacila na senfi ali obrisase temu
Vratiće se))E tako, brate.
Ja se kacila na senfi ali obrisase temu
To je greška)Spojili su sa onom Foto svaštarom koliko sam video.
Kako? Gomila tema je nestalaTo je greška)
Ne znam šta je, samo sam video da se tamo nalaze te fotke sa Senfija.To je greška)