- Poruka
- 52.708
Прва смена, а?Bitno je ono u coveku...
Tako isto i sa kosuljom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прва смена, а?Bitno je ono u coveku...
Tako isto i sa kosuljom...
DezuramПрва смена, а?
А шта ћеш...Dezuram![]()
KafuА шта ћеш...
Ne možeš da me ne pomeneš, stalno sam ti u mislima.Да Бау, лепа ми је кошуља, зато је стално облачим!
И слажу ми се уз кошуљуDobre ti te cvike.
Mislim da i Bokica ima slicne
А јесте, имам трему кад качим слику, можда ми негативно оцениш стајлинг па куд ћу онда јадна..Ne možeš da me ne pomeneš, stalno sam ti u mislima.
Zezaj se ti, el si spremna za večeras?А јесте, имам трему кад качим слику, можда ми негативно оцениш стајлинг па куд ћу онда јадна..
mogla si da upoznas kosulju i gosn peglu...nesto mi nisi reprezentativna za LjiS danasИ слажу ми се уз кошуљу![]()
Зар сумњаш?Zezaj se ti, el si spremna za večeras?![]()
Ovo joj i nije laskava poza, ali ostajem pri svojoj poziciji da je 2. najlepša devojka sajta posle IndigoZmogla si da upoznas kosulju i gosn peglu...nesto mi nisi reprezentativna za LjiS danas![]()
Па ти не знаш? Ја сам антипеглач!mogla si da upoznas kosulju i gosn peglu...nesto mi nisi reprezentativna za LjiS danas![]()
Nismo utvrdili tačno vreme?Зар сумњаш?![]()
vikleri su sexy vikleri su HOT ... ako i neka si anipeglaПа ти не знаш? Ја сам антипеглач!
Смрт пеглама!
Како није за љис? Па еси ти видео моју фотку са виклерима?![]()
Можда после 22? Ако не заспиш?Nismo utvrdili tačno vreme?
Neću zaspati, ne brini.Можда после 22? Ако не заспиш?
Неће да те буде срамота?Neću zaspati, ne brini.
Čega da me bude sramota?Неће да те буде срамота?![]()
Па опклада је да ми не пише у пп. Мора овде хи хиa mama Nata i poluludi sin joj Badri... ae viberom se domundjavajte.
Jedva cekam porodicnu sliku da okacite![]()
Ок.Čega da me bude sramota?
ili ako ne prati nera kad kaci fotkeМожда после 22? Ако не заспиш?
А не, ову ће он да окачи, изгоре од жеље, ни неро га неће спречитиili ako ne prati nera kad kaci fotke![]()