- Poruka
- 15.545
Kako zivimo mi direktori
Nema socialno nema topli obrok
Nema socialno nema topli obrok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нема ни спремачице, рекло би се
Не,ни најмање,само га зезам.
Хилариоус.Nije nego mi ostao otvoren tab pa je i dalje vidim.![]()
Sad kad to kazes, pa i lici malo.Sena = Massimo Savoc ladno pronasao vremensku masinu![]()
Ne voli ona tamo, samo na ljisu, ljisovka od glave do pete. xDNato, jesi se kačila na onoj drugoj temi Da vas vidim danas, da ne čeprkam za dzabe?![]()
Kacila se na Filozofiji u kafani.Nato, jesi se kačila na onoj drugoj temi Da vas vidim danas, da ne čeprkam za dzabe?![]()
Stariji sam od MasimaSad kad to kazes, pa i lici malo.![]()
Da li ima istu boju glasa kao Masimo?
Kacila je i garnisleKacila se na Filozofiji u kafani.
I na Kulinarstvu.
Kod Badrija u kafani nije htela, sto je razumljivo.![]()
Mogla bi ti da nam malo svratiš u kafanu, može i bez slike.Kod Badrija u kafani nije htela, sto je razumljivo.![]()
Ne znam koliko Masimo ima godina. Negde izmedju 40 i 150.Stariji sam od Masima![]()
Polako prvo da prelistam ovde još ovih nešto malo više od 180 strana.Е, Нифонте, знаш где се још качила? Има једна врх фотка у неком од претходних издања теме о Квадратима на Политици, ал не знам тачно ком. Мада контам да брзо може да се нађе... Одлична је.
str 452... negde na sredini je odgHmm...zasto?!![]()
![]()
![]()
Pa, jaoj Krompirko.str 452... negde na sredini je odg
Na kom Kulinarstvu?Kacila se na Filozofiji u kafani.
I na Kulinarstvu.
Kod Badrija u kafani nije htela, sto je razumljivo.![]()
Твом. И то сам сигурна да је на некој теми где има баш пуно постова и све мора да се прегледа потанко...Na kom Kulinarstvu?![]()