Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Bočanje je lep sport...Zar to ne igraju samo penzioneri.Pomislila sam da si se polomio. Doduše, istegnuće ligamenta užasno boli. Želim ti brz oporavak
I idući put idi na balote (bočanje, kuglanje)![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bočanje je lep sport...Zar to ne igraju samo penzioneri.Pomislila sam da si se polomio. Doduše, istegnuće ligamenta užasno boli. Želim ti brz oporavak
I idući put idi na balote (bočanje, kuglanje)![]()
Zato sam mu i rekla da se drži bočanja.Bočanje je lep sport...Zar to ne igraju samo penzioneri.![]()
Ja je do sad nisam nikad video.Jeste, i to više puta.
ne budes lenj nego prelistas ovaj nas album i vidis omiljenu forumasicu...svi koji pisu su seni kacili neki i vise putaJa je do sad nisam nikad video.
Ajde Ли izbaci jednu za mene.
Listam i nalićem na Jelenu.ne budes lenj nego prelistas ovaj nas album i vidis omiljenu forumasicu...svi koji pisu su seni kacili neki i vise puta![]()
Frendica
Ko je pored?![]()
Je, i nevjerojatno smo slične. Ljudi misle da smo sestre.Crvenokosa?![]()
Eve je. Di si bre Nato?
Odma ide u arhivu.Pogledajte prilog 798382
Evo dugo me nije bilo pa da parite oči malo. Stomak mi je takav da ko ga ne bi gladio.![]()
![]()
Доне. :*о баш ти хвала,ту сам пропустила,@Paula обриши ,молим те![]()
Jagodične kosti se zovu zigome, i onda može da se izmeri širina lica u tom predeluНеразумем
Ок,али уско ми је лице,штазнам..Jagodične kosti se zovu zigome, i onda može da se izmeri širina lica u tom predelu
Možda u nekim drugim Trećinama, ali ne i u gorepomenutomОк,али уско ми је лице,штазнам..
Nisu bas odmah. A tvoje su lepe pa nek ostane nekaШта је @Senna јел твоје стоје овде ил су одмах обрисане?М?