- Poruka
- 52.752
Јаооо, ја заборавила да сам љута и не говорим са тобом.pa ja sam tamo učestvovao u anketi da te isteramo na čistac, morao sam da proverim da li si održala reč

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јаооо, ја заборавила да сам љута и не говорим са тобом.pa ja sam tamo učestvovao u anketi da te isteramo na čistac, morao sam da proverim da li si održala reč
dobro sad to, prošlo je već kolko vremena. Koliko kod tebe traju poeni?Јаооо, ја заборавила да сам љута и не говорим са тобом.![]()
Па видиш да сам већ заборавила. Волимо се поново.dobro sad to, prošlo je već kolko vremena. Koliko kod tebe traju poeni?
Sta se niste trejdovali ja bi dao slondzu za cigaruUpravo mi je prišo lik da ni potraži cigaretu s plipanim slonom u rukama rekavši "ovo je moj slon, upravo sam izapo iz bolnice" jer ne samo da je tu medicinskj fakultet tu je i urgentni, bolnica, stomatološko i vojna bolnica![]()
Pogledajte prilog 912503Pogledajte prilog 912505
Pozdrav s ulica grada Niša, me gusta la noće me gustas tu
Daš krug?Pogledajte prilog 912503Pogledajte prilog 912505
Kad je dotle doslo u pmzna se red Meduza, Hero, ja , pa redom svi stidljivi![]()
e bas suoer vodopad gde je to ne mogu da izvalimKad je dotle doslo u pm
vec jesampa nije bas ...aj okaci se![]()
Sopotnicae bas suoer vodopad gde je to ne mogu da izvalim
Sad cu da bojkotujemzna se red Meduza, Hero, ja , pa redom svi stidljivi![]()
Pa staviPa gde su fotke
Sad cu da bojkotujem
Vec obrisah, blicPa stavi![]()
Svasta lepo ima u Naisus boga miPogledajte prilog 912503Pogledajte prilog 912505