- Poruka
- 131.188
Kad si ovako zvanična noge mi se odseku.A jeste li vi znali da je ovo spam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si ovako zvanična noge mi se odseku.A jeste li vi znali da je ovo spam
Ne koliko i meni kad staviš tačku na kraju rečeniceKad si ovako zvanična noge mi se odseku.
ja sam inace najvoleo hemiju.Ne zajebavajte, ne mogu da smislim analogiju sa LjiSom zaista... )) osim činjenice da bez hemije ne bi bilo ni naših užitaka , a teško i da bi bilo šta funkcionisalo ))
a?E kada smo već kod njega, da li ste znali da ovolika raznovrsnost sveta ne bi postojala da nema Paulijevog principa isključenja koji je povezan sa kvantno-mehaničkim tretmanom identičnih čestica, tj u ovom slučaju elektrona? ) Naime, ukupna talasna funkcija atoma mora da bude antisimetrična.![]()
ali priznaces, antisimetricni spamZnali smo
A jeste li vi znali da je ovo spam
A ja prezirao...ja sam inace najvoleo hemiju.
o cemu se radi..moja mama je bila naucni radnik, hemicar u vinci je radila i kao sto to uvek biva ne mozes da ucis sa svojima i svaki put kad ona krene da uci samnom hemiju ja kazem - to je tako bilo u tvoje vreme
i njoj je pukao film i odvela me kod drugarice koja je predavala hemiju u nekoj skoli i kaze, e ona zna kako je u ovo vreme
ali njena drugarica je imala mamu koja je zivela sa njom a ta bakica je imala preko 70 godina i posto je zivela kod njih onda je ona svoju penziju trosila na kolace koje je svaki dan pravila i tako mamina drugarica mene pedagoski prvo za sto i kolace a onda da ucimo..isao sam i kad je trebalo i kad nije trebalo..imao sam 5 ko vrata![]()
ali priznaces, antisimetricni spam![]()
a ti ne znas tajnu???A ja prezirao...
Od tih hemičarki, laborantkinja, itd...volim jedino njihove bele mantile, crne mat čarape i klompe..)))
To dosadno..a ti ne znas tajnu???
nemaju nista ispod mantila......samo![]()
a koliku ruku imas kad si opalio selfi a ruka ispod stola? eee sta je mladost
A skracenice se pisu: sim,,, antisim ,,, nesim, i bas se vidi razlika drasticna,,,Da, treba razlikovati simetrično, antisimetrično i nesimetrično, nije isto ))
ja sam inace najvoleo hemiju.
o cemu se radi..moja mama je bila naucni radnik, hemicar u vinci je radila i kao sto to uvek biva ne mozes da ucis sa svojima i svaki put kad ona krene da uci samnom hemiju ja kazem - to je tako bilo u tvoje vreme
i njoj je pukao film i odvela me kod drugarice koja je predavala hemiju u nekoj skoli i kaze, e ona zna kako je u ovo vreme
ali njena drugarica je imala mamu koja je zivela sa njom a ta bakica je imala preko 70 godina i posto je zivela kod njih onda je ona svoju penziju trosila na kolace koje je svaki dan pravila i tako mamina drugarica mene pedagoski prvo za sto i kolace a onda da ucimo..isao sam i kad je trebalo i kad nije trebalo..imao sam 5 ko vrata![]()
uvek u fit formiА кол'ко си имао килограма од тих колача и тих петица?
Ličiš mi na nekog amera kolega...