Bambi
Elita
- Poruka
- 19.323
Joj Strki, sto si lep! Strašno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj Strki, sto si lep! Strašno.
Glasam za forumasicu sa najlepsim okicama
Glasas da ja budem sledeca u autu? Pa hvaalaGlasam za forumasicu sa najlepsim okicama![]()
Ko li je sad ta makedonka?Zezam se, makedonka ima opasne oci, ubija![]()
Ko pored bora i bez šminke uspe da primeti lepe oči dobija od meneGlasam za forumasicu sa najlepsim okicama![]()
haha mozeee,, i na zadnjem sedistu moga autaGlasas da ja budem sledeca u autu? Pa hvaalahihi
Misli na Miku.Ko li je sad ta makedonka?![]()
Uh, ne znam ko je sve iz makedonije, sramotaMisli na Miku.
Brate, kod tebe sve mozehaha mozeee,, i na zadnjem sedistu moga auta![]()
Nemo si ljubomorna.Icicemo kod nje na gravce na tavceKo li je sad ta makedonka?
Ko pored bora i bez šminke uspe da primeti lepe oči dobija od mene![]()
Aloe, zar nisam rekao dalje ruke od Mike, šta je sad ovo?Nemo si ljubomorna.Icicemo kod nje na gravce na tavceobecala
slusao Bjelo Dugme,,, trenutna inspiracija Kafa..Brate, kod tebe sve moze![]()
A bre, zena mora da jedeAloe, zar nisam rekao dalje ruke od Mike, šta je sad ovo?![]()
Pa što si se odmah obrisala?
Op op,, konacno jedna iz prve klase..Ako me neko poznaje moja tema je sala, znate da jako volim da se salim
Pogledajte prilog 884460
LepasteAko me neko poznaje moja tema je sala, znate da jako volim da se salim
Pogledajte prilog 884460
Medenjak si, sve superiška...osim te bluzice, malo mi baca na Nadu Topčagić..Ako me neko poznaje moja tema je sala, znate da jako volim da se salim
Pogledajte prilog 884460
Simpaticna Japanka...Ako me neko poznaje moja tema je sala, znate da jako volim da se salim
Pogledajte prilog 884460
Znaš li grešni Klonirani Šime da je verovanje u horoskop jeres i da time činiš grijeh protiv Boga i pravoslavlja?Nestade poruka Meduze
Noup (što bi rekle Biljane Srbljanovići i ostali)
Mala nema pišu, autentična je
Reče na nekoj temi da je Vodolija, a Vodoliju provalim na osnovu lica, retko kad promašim..
A malecka ima lice tipične Vodolije