- Poruka
- 77.429
Betmen uvek pobedi džokera jbgSve dok te džoker ne upuca, nadam se da kapiraš šta želim reći
Laku noć "fake"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betmen uvek pobedi džokera jbgSve dok te džoker ne upuca, nadam se da kapiraš šta želim reći
Jao nisi razumeoBetmen uvek pobedi džokera jbg
Laku noć "fake"![]()
a ti si harlej kvin?Sve dok te džoker ne upuca, nadam se da kapiraš šta želim reći
Ne, nego da ne mora nužno davati sve na tacni kada to nije potreba, govorim to u kontekstu pređašnje priče (:a ti si harlej kvin?
Upravo tako
Između dva zla više mi odgovara da sam fejk, iako barem jedna do dve osobe ovde znaju da nisam (:
motivaciona fotka sa porukom iza
Evo upoznala si betmenaJao nisi razumeo
Nisam ovde upoznala ni novog Nikolu Teslu niti Apolona ili Ahila a nisam zbog toga ni došla, da bih uopšte dokazivala.
Čak šta više odgovaralo bi mi da se nisam kačila, ali izgleda su mi se neke žice u glavi prespojile![]()
Dobraa ti si harlej kvin?
Kako god, tek, realno lepa si kao andjeo. Ali sve to dzaba za mene ako devojka nema ONO NESTO unutra , i ne zna da nosi svoju lepotu(ne kazem da TI nemas, nije prozivka..)Pa nisu, na sreću ili na žalost još nisam sigurna
Ovo je bilo ispod pojasa/...Nemoj ti za mene da se kačiš ..Ja nisam tražila.
Slažem se <3Ne razumem ovaj svet ovde. Ebo te, napali te kao da si krenula s bombarderima na Krstaricu.
Boli mene kuac da li si fejk ili nisi. Svako ovde o svemu ima svoje mišljenje.
Recimo, ja mislim da li si već bila ovde kao Anastasia ili tako nešto, koliko se sećam devojke od Lansa.
I to nije bitno, uopšte nije bitno šta ja mislim.
Lepe ti slike, lepo ih je pogledati, pametna si, duhovita, lepo pišeš.
Ovde si, zabavna si, imam šta da vidim i da čitam i meni je to dovoljno.
Ne mislim da te barim na PP slikama svog penisa, neću da te zovem na dejt, nemam nameru da te ženim.
Ne daj se ovim profajlerima i klon hanterima.
Zabole te za sve.
Zabavljaj se dok ima.![]()
UmetničkaKakva ti je ovo slika na haljini?
Umetnička![]()
Slikano je namenski tako.Zašto se tepisi kače po zidovima u Rusiji?![]()
Slikano je namenski tako.
Ne znam, ovo je bio fazon, kuća je već skroz oronula. Ima još slika sa starim telefonom itdpitam zbog raširnosti takvog običaja, pogotovo u ruralnim sredinama