gost 439443
Ističe se
- Poruka
- 2.504
Bilo je i boljih dana.Znas kako je u pecini 2 meseca nisam 3x izasao napolje,mislim nie da bih se kacio al sad bas nema goreg izdanja
Ali tvoje slike - nikad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je i boljih dana.Znas kako je u pecini 2 meseca nisam 3x izasao napolje,mislim nie da bih se kacio al sad bas nema goreg izdanja
Jos mesec dana gips pa skidamJesi li bio kod lekara,sta kazu kako je.Izgleda li bolje?
DObih 10gb na 24 sata za plavi petak...Šta ? Slab internet pa kao ne može poslati ?
Opet si se povredio?Jos mesec dana gips pa skidam
Od januara... rudnik soli u Rumuniji...Šta ? Slab internet pa kao ne može poslati ?
Od januara... rudnik soli u Rumuniji...
Mada imam i flat wifi...
So ti je kao zlato - stvar je samo u percepciji iste...Od januara... rudnik soli u Rumuniji...
Mada imam i flat wifi...
Nekad bilo.. evo i vam dvorac Drakule, isto januar...So ti je kao zlato - stvar je samo u percepciji iste...
Izaberi par naj, pa stavi ucelo?Nekad bilo.. evo i vam dvorac Drakule, isto januar...
Polako posle sa terapijama,nemoj da foesiras,jer koliko je to mirovalo,kazu da duplo vise vremena treba,da se vrati u normalu.Ne pisem ti ovo da bi te obeshrabrio vec iz iskustva i sebe i drugih oko mene koji su imali slicne probleme.Jos mesec dana gips pa skidam
Ma verujem sve,3 meseca gipsa nemam gde da zurim,valjda ce zima biti dovoljna da se vrati na staroPolako posle sa terapijama,nemoj da foesiras,jer koliko je to mirovalo,kazu da duplo vise vremena treba,da se vrati u normalu.Ne pisem ti ovo da bi te obeshrabrio vec iz iskustva i sebe i drugih oko mene koji su imali slicne probleme.
Čega?Izaberi par naj, pa stavi ucelo?
Ovako je sitno, ne vidi se najbolje...
Pridružujem se umetničkom dojmu
I ja isto takoPa i jeste tako i kada se iznerviram i odgovaram,gledam da to bude rec sa sto manje uvrede.
idi ljubi ga da poskoci od radosti![]()
konsenzus je postignutI ja isto tako![]()