- Poruka
- 131.348
mislis muvamo seRadi se koleginice, radi, ne gluvari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis muvamo seRadi se koleginice, radi, ne gluvari
mislis muvamo se![]()
UpsJel i ovdje važi glavno internet pravilo za žene? Sisu i facu nikad u isti kadar!?
ma gledamo kroz sis..prsteJel i ovdje važi glavno internet pravilo za žene? Sisu i facu nikad u isti kadar!?
jbt badri isti dastinAko ikada zavrsis u Americi, nemoj da se cudis ako te budu saletali po ulici.
A što ti ne okačiš sliku?Ako ikada zavrsis u Americi, nemoj da se cudis ako te budu saletali po ulici.
Opet neke pihtijenisam ja delikates ..aj malo trticu, ubaci malo dzige i obavezno uvce..mljac
Boli ga glava i li je dobio ????Ostalo ne da, trazila sam, kaze zauzet sam bla bla
Ako ikada zavrsis u Americi, nemoj da se cudis ako te budu saletali po ulici.
Jesi, mene.Jesam koga zgodnog propustila?
najgori si od sve deceaj odoh ja sa teme..ja svaku temu userem i ispamujem
sorry modovi![]()
izgleda da zaprašuju sa nečimWooow, sve ovo od jutros :O
Mogao si ranije tumbam pdf pola sata![]()
![]()
Nismo dobili vitamine, dobro smo prošli ti i jaizgleda da zaprašuju sa nečim![]()
a bog te,stvarno konj...
NE VAŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jel i ovdje važi glavno internet pravilo za žene? Sisu i facu nikad u isti kadar!?
Smisao za humor izgleda nisi poneo danas?stavi, bako i pogledaj bolje...sigurno pise NEPISMENA i nema vama pomoci
![]()
Nisam zapravo jer mi uvek fali mesta, ali kad su pare u pitanju, sve može da se nađe, samo treba umeti.
Rekla je "neko zgodan".Jesi, mene.![]()
Prvo, tu ide posebna cena. Potražnja je ogromna, a da bi tako i ostalo, mora da ostane neuhvatljiv. Mada, možda da nabavim, pa lepo prodam za hiljadu evra ili dve, odem na more i posle pokrenem neki biznis.da nemas neuhvatljivog mr. @TAB ?
Počni više da se družiš sa mnom, da vidiš šta je smisao za humor.ostavim kod kuce kad dolazim na 4um
i sta ce mi...s' kim si takav si