Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što si tako skromna , prepusti "sud " namaJa nisam fotogenicna i na svakoj slici izgledam tragikomicno...
Ne volim ni da se slikam ni da se gledam
Nemoj da otkrivaš tajne Las Vegasa, svi mi imamo kosture u inboxuLaze.
Pisao sam joj i ja, hteo da j.ebem pa mi nije dala.![]()
Upićemo , biće dernek kao onda sa narodnjacimaDa ostavim srce mom vernom pratiocu.
Mozda omeksa malo...
Salu na stranu, bas si smeker...
Ajmo u kafanu...
Nisam bio nepristojan, uctivo i lepo sam nabacio tu mogucnost, odj.ebala me u sekundi.Nemoj da otkrivaš tajne Las Vegasa, svi mi imamo kosture u inboxu![]()
Sta ti kazem. Pogledaj broj stranice.Nisam bio nepristojan, uctivo i lepo sam nabacio tu mogucnost, odj.ebala me u sekundi.![]()
Dobra ideja... Kad se napije izvuci sve informacije iz njega...Upićemo , biće dernek kao onda sa narodnjacima![]()
Mislim da sam pomenula to barem 10 puta..To nisam znao
Sta?Mislim da sam pomenula to barem 10 puta..
Senilni Snovko.
Wtf? Ko tebi klacka koske? Esam li te gdje nagazila ili čačkaš mečku jer ti je dosadno?Zla Baba mi se smeje, odo plakati
To znaci da bi mozda mogla pristati kada procita ovo moje jadikovanje na temi?Sta ti kazem. Pogledaj broj stranice.![]()
Ma nikad nije zgoreg probati na sazaljenjeTo znaci da bi mozda mogla pristati kada procita ovo moje jadikovanje na temi?
Nesto razmisljam sada, ako je mene odbila pa to je onda vrlo teska situacija, mene se tako lako ne odbija.Ma nikad nije zgoreg probati na sazaljenje
Slazem seNesto razmisljam sada, ako je mene odbila pa to je onda vrlo teska situacija, mene se tako lako ne odbija.![]()
Koji je danasnji indeks?UV zračenje :
Pogledajte prilog 1188830
10Koji je danasnji indeks?
Pa el tebe startovao za seks?
Da, bas dobra fotkaLepota![]()
Ama ko?Pa el tebe startovao za seks?
Ako mislis na moje startovanje.Pa el tebe startovao za seks?