- Poruka
- 42.513
Nisi, ako si to ti na slici, ok je )Propao sam od zena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi, ako si to ti na slici, ok je )Propao sam od zena
Pa kad sam tako dobar vodi me kuci.Nisi, ako si to ti na slici, ok je )
odličan, pet
neko dete ti sve ižvrljalo sliku
Da bas si mrvicaEvo malo i mene.Pogledajte prilog 918069
Isti Robin Vilijams iz film One Hour Photo
Nista podocnjaci, samo zdrav život i vezbiceNjaooo, od kad te nisam videla!
Kolike li podočnjake kriju te naočare?![]()
To je duvan direktno od kastrovog sestricaal cigaru smotao ko nogom
Pošalji mi u pp više slika, da vidim kako deluju te vežbice. Naočare možeš da zadržiš ako voliš.Nista podocnjaci, samo zdrav život i vezbice![]()
Vazi, ali skloni od sebe maloletnike dok otvarasPošalji mi u pp više slika, da vidim kako deluju te vežbice. Naočare možeš da zadržiš ako voliš.![]()
Dogovoreno!Vazi, ali skloni od sebe maloletnike dok otvaras![]()
Drum duvan, taj pusim vec dugo i skroz je ok. Nekad kupim careliu, i ona je skoro bez mirisa ali je slaba. Odavno ne kupujem gotove cigare, jbes coveka koji ne moze ili nema vremena sam sebi da smota sta hocekosulja ti je bas dobra...sve drugo je komentarisno vec
kao motac duvana i ja moram da te grdim sta si to smoto ?
... i kako hoće.jbes coveka koji ne moze ili nema vremena sam sebi da smota sta hoce![]()
postovana dobra ste pich <3I ja motam. Al lepo. Tvoju ko da je neko nogom smotao![]()
I gde hoce... i kako hoće.![]()
Ja sam to na motoru u voznji, ali ako hoces da me naucis resicemoI ja motam. Al lepo. Tvoju ko da je neko nogom smotao![]()
Odraće te žena. Samo kažem...ma drum je meni zaheban za motanje sad mi Laki glavniidem do kupatila da se fotkam, ako nadjem helanke opet FLES POTATO
![]()