pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.096
lepasi oćemo na kaficu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepasi oćemo na kaficu
Neobrijan i krmeljiv, pokušavam da pogodim usta šoljom bez da prospem dragocenu mi kahvu
Pogledajte prilog 856221
Dosad se ni Jagoda ni Malina (a bogami ni Ruža) nisu bunile, ali je sa njihovim muževima znalo da bude nezgodno... Mislim sve sam te probleme rešio bez nasilja, metodom u psihologiji nazvanom "bežte noge posraću vas"e ko neki dalji rodjak Djoleta Balasevica ... bas veseo lik... a kad je covek dobar kao Golub moze da slece i na maline i na jagode i niko ga ne grdi
![]()
kao prvo ... NAPRED PARTIZAN
Matori, cirkalo se u unutrašnjosti.. I ja bi voleo da znam gde može u Begešu za ovu lovu..kao prvo ... NAPRED PARTIZAN
kao drugo jbt gde su TE cene piva ? lociraj se da mogu da locem za sitnu lovu![]()
Pa sigurno nisu u Milanu, mislim šta će grobar u Milanu?kao prvo ... NAPRED PARTIZAN
kao drugo jbt gde su TE cene piva ? lociraj se da mogu da locem za sitnu lovu![]()
koja je taa jel se kacila Jeca ?![]()
dobar ti avatar, ovde primetihЗнамо да ћеш свеједно лајковати.
koja je ta
ја не видох звезду, осим ако није ова у првом плану?Medeni, malopre, gleda zvezde
Bilo je načičkano nebo zvezdama, na fotografiji se vidi jedna, koja bi kao trebalo da je lepa, ali on je lepši
Pogledajte prilog 853229