pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.110
imaš onaj softver za single muškarce, pošalješ mu siorana a on tebi neke slike lepih cicaToliko njih se okačilo da ne znam kome da šibnem Siorana. xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš onaj softver za single muškarce, pošalješ mu siorana a on tebi neke slike lepih cicaToliko njih se okačilo da ne znam kome da šibnem Siorana. xD
Si vido recikakve prepicke roknucu se
aha, kao brnjica nekakoopasna maska
Svima koji su rekli da imam zle, sotonske oči, dokaz da je moja priroda krajnje nežna i miroljubiva, i da jedva čekam da budem posvećena majka 101 dalmatinca kojeg planiram da uskoro usvojim.
NaturalNisu svi rekli na zalost samo ja.
Jel to nalepljene obrve ili flomaster?
ne, ali deluje opasno, ja sam zadovoljnaFiltrira i pančevački vazduh.
Samo nečural NaleNatural
oh majko bozja andjeli s neba![]()
Je l ti ovo pretiš?Samo da mahnem svima, i onima koji me znaju i onima koji ce me tek upoznati![]()
Ma kakvi, nisam ti ja opasan, ja sam ti kao neki blavor medju zmijamaJe l ti ovo pretiš?
Je ti ovo pretiš?Ma kakvi, nisam ti ja opasan, ja sam ti kao neki blavor medju zmijama
mačka u pozadini
jbt ladno sam se pretvorio u Meduzana 23 ... samo se ona kaci a ja nemam pojma koji mi macak i ja se tu nesto trtim debo , kudrav, ... vremem mi je za lek ...![]()