pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.789
sve najbolje juki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek da mi nije zao sto sam listao unazad

morao sam da probam da je provozam 
Na šta je forum spao kad ja moram da se kačim
Zanimljiva igračkamorao sam da probam da je provozam
Pogledajte prilog 807603
Stidljivi smoAman, hoce li da se okaci neko musko

Da da...ispred ima veliku kasiku za utovar....mocna masina...gura ko ludBuldozer?
Pojma ja nemam...nije to za voznju po ulicidruze koja je to kategorija
Da da...ispred ima veliku kasiku za utovar....mocna masina...gura ko lud![]()
Kad uspava dečicu malu, posle 23 h.Kad ces ti?![]()
Za guranje ima drugi nastavak...kao na grejderu....ovaj na sebi ima kasiku kao kombinirka sto ima...a sistem rada je dosta prost...imas 2 komande za utovarnu ruku i 2 papucice na podu...kad ga ubacis u napred il u nazad podjednakom brzinom vrti obe gusenice i u zavisnosti od toga na koju stranu hoces da skrenes tu gusenicu zablokiras pritiskom noge i on se oko nje okrece...ja dovezao nesto i nije imao ko da istovari pa se ja posluzio s ovim da to istovarim...u medjuvremenu dosao sef pa me slikaoUtovar?
Dozeri sluze za guranje zemlje i spadaju u radne masine, zaboravio sam koja je kategorija.
Kad uspava dečicu malu, posle 23 h.

Za guranje ima drugi nastavak...kao na grejderu....ovaj na sebi ima kasiku kao kombinirka sto ima...a sistem rada je dosta prost...imas 2 komande za utovarnu ruku i 2 papucice na podu...kad ga ubacis u napred il u nazad podjednakom brzinom vrti obe gusenice i u zavisnosti od toga na koju stranu hoces da skrenes tu gusenicu zablokiras pritiskom noge i on se oko nje okrece...ja dovezao nesto i nije imao ko da istovari pa se ja posluzio s ovim da to istovarim...u medjuvremenu dosao sef pa me slikaovole me sto sam snalazljiv
![]()

nemoj da te visina zavara...dosta moze da podigne kasiku...sve sam ja probaoTad cu i ja da spavam
Znam za guranje ali mi taj utovar nije jasan.
To ne bi trebalo da radi
Da ne spamujem dalje![]()

I mogli bi malo izazovnije, ono svi ste skroz obuceni
Dovoljno je, mislim da će i Kafa da bude zadovoljnaNemam izazovnijih