Fotografije forumaša i forumašica X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na šta je forum spao kad ja moram da se kačim :D
Zanimljiva igračka :) morao sam da probam da je provozam :)

121806878_793958101154663_8983766857526416170_n.jpg

Utovar?

Dozeri sluze za guranje zemlje i spadaju u radne masine, zaboravio sam koja je kategorija.
Za guranje ima drugi nastavak...kao na grejderu....ovaj na sebi ima kasiku kao kombinirka sto ima...a sistem rada je dosta prost...imas 2 komande za utovarnu ruku i 2 papucice na podu...kad ga ubacis u napred il u nazad podjednakom brzinom vrti obe gusenice i u zavisnosti od toga na koju stranu hoces da skrenes tu gusenicu zablokiras pritiskom noge i on se oko nje okrece...ja dovezao nesto i nije imao ko da istovari pa se ja posluzio s ovim da to istovarim...u medjuvremenu dosao sef pa me slikao :D vole me sto sam snalazljiv :D

Kad uspava dečicu malu, posle 23 h.

Tad cu i ja da spavam :(

Za guranje ima drugi nastavak...kao na grejderu....ovaj na sebi ima kasiku kao kombinirka sto ima...a sistem rada je dosta prost...imas 2 komande za utovarnu ruku i 2 papucice na podu...kad ga ubacis u napred il u nazad podjednakom brzinom vrti obe gusenice i u zavisnosti od toga na koju stranu hoces da skrenes tu gusenicu zablokiras pritiskom noge i on se oko nje okrece...ja dovezao nesto i nije imao ko da istovari pa se ja posluzio s ovim da to istovarim...u medjuvremenu dosao sef pa me slikao :D vole me sto sam snalazljiv :D

Znam za guranje ali mi taj utovar nije jasan.
To ne bi trebalo da radi :lol:

Da ne spamujem dalje :pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back