gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
To je letnji 'aljinicak sa najlona, za plazu, i za spavanjeOpet nova majica? oO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je letnji 'aljinicak sa najlona, za plazu, i za spavanjeOpet nova majica? oO
Brate al me opisa, sad sam se zaljubio sam u sebeSaću ja tebi opišem Gošu. Znači jaka ramena, muževna onako preplanula vire ispod izbledele crne brutalke, snažan vrat se nazire ispod uredne sede brade. Glava pravilna i srazmerna sa telom kao što su i svi elementi lica međusobno usklađeni. Reklo bi se da je kod njega priroda baš bila skoncentrisana i darežljiva. Kosa seda, uredno podšišana i čista, na glavi uvek kapa koja vrši infuencu na mlađe generacije i diktira modu. Oči, ispod obrva koje umekšavaju inače oštre crte lica, blago oborene na spoljnim obodima obraza pleme svojom tirkizno-plavom bojom...
Pogledajte prilog 798382
Evo dugo me nije bilo pa da parite oči malo. Stomak mi je takav da ko ga ne bi gladio.![]()
![]()
Slika stara manje od godinu dana.Jaka fanta, piješ vodu da gasiš?
---
I gde su vam maske na slikama?
Osušilo ti se to cveće, nisi ga zalivao.
mislis vise..pre manje od godinu dana je bila cica zimaSlika stara manje od godinu dana.
Može biti. Ali ne više od godinu dana, zasigurno. Prošlo leto. Bejaše to lepo vreme.mislis vise..pre manje od godinu dana je bila cica zima![]()
Pa kad sam djubrence.Osušilo ti se to cveće, nisi ga zalivao.![]()
izvini ali proslo leto je bilo pre godinu ipo danaMože biti. Ali ne više od godinu dana, zasigurno. Prošlo leto. Bejaše to lepo vreme.![]()
Ja to nisam rekla. Moraš malo da poradiš na samopoštovanju...Pa kad sam djubrence.
nisi rekla u deminutivu?Ja to nisam rekla. Moraš malo da poradiš na samopoštovanju...
Kao, samopoštovanjcu?nisi rekla u deminutivu?![]()
Khm khm. Sarkazam.Ja to nisam rekla. Moraš malo da poradiš na samopoštovanju...
Tako je.forumski kolega jesi ti programer ?
Kaze se takoe.Tako je.
U kom paralelnom univerzumu?Kaze se takoe.
inboxJe l‘ se kacila Jeca?