- Poruka
- 55.168
AmaterKo to? Neki fotograf ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AmaterKo to? Neki fotograf ?
Nemacka
Rusija
Pa lupa on.emirati
a ja sam msilio da se igramo nabrajanja drzava![]()
Pa jel volis italiju?emirati
a ja sam msilio da se igramo nabrajanja drzava![]()
logicno..da jesu bile bi na temi "da vas vidim danas"Pa lupa on.
Slike nisu nastale juče
nisam je nesto preterano obilazio .. u vise navrata trst, venecija, udine i taj severni deo..planirao sam odlazak u kalbriju ali ova me corona zeznulaPa jel volis italiju?
Ja sam samo veneciju i nešto malo okolo.nisam je nesto preterano obilazio .. u vise navrata trst, venecija, udine i taj severni deo..planirao sam odlazak u kalbriju ali ova me corona zeznula
Volite li veneciju ili Italiju generalno?
Razumete li smisao svog poslanstva na planeti zemlji
![]()
![]()
Pitam se šta je takvu lepoticu nateralo da pravi nalog na ovom jebarniku od foruma hmНисам био у Италији.
Лепе слике, прелепа девојка.
Covid i srpsko poreklo (:Pitam se šta je takvu lepoticu nateralo da pravi nalog na ovom jebarniku od foruma hm
Pitam se šta je takvu lepoticu nateralo da pravi nalog na ovom jebarniku od foruma hm
Pitam se šta je takvu lepoticu nateralo da pravi nalog na ovom jebarniku od foruma hm
Pa da, niko se prokletstva resio nije, sto geni mogu da te zaj.ebuCovid i srpsko poreklo (:
MitГде је овде јебарник?![]()
ja mislim da bi kafa u cesku![]()
Pa ne, sedi ti lepo, telefon u ruke i čekaj da ti žena padne pravo u krilo, da ne kažem, pravo na **** , nemoj da pokušavaš ništa, nemoj da izlaziš nigde.Вала јесте ако мене питаш.
Нисам био даље женама од када сам се вратио овде и преселио.