Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, ...Pa otkud znam koga pitaš...
Verovatno negde imam, u nekom starom telefonu, davno je to bilo realno.
Morao bih da se baš iscimam da tražim, bukvalno nešto pre 10 godina![]()
hahahaha, necu.
Obrisao sam, mislio sam da se zezam al reko ipak nećuvidela sam sad tvoj kolazfotografija, pa pitam..
Još ja saranim sve slike sa starim telefonima, nista Icloud o ostala napredna tehnogija, sve ide s molim bogomjeste, ...
to i ja pamtim, ali mi se cini da si bio plavusanJoš ja saranim sve slike sa starim telefonima, nista Icloud o ostala napredna tehnogija, sve ide s molim bogom
A većini slika sam bio nasmejan,koliko me pamćenje služi. Klinac jbg
Nisam, to si me pomešala sa nekim definitivno.to i ja pamtim, ali mi se cini da si bio plavusan![]()
onda te se ne secam ...Nisam, to si me pomešala sa nekim definitivno.
Stavljao sam jednu sa osmehom skoro pa su me neki po tome prepoznali, inače ne verujem da osim toga ima još nekih većih sličnosti, 7 do 10 god razlike je. I body fat skinut na 9-10 %![]()
Nego evo malo sprdnje u novogodišnjem fazonuonda te se ne secam ...
Da, reko da se malo zezam, kao oni vatrogasci što prave za Ngto sam i vedela, taj kolaz![]()
Sećam se baš one prve teme, al' posle ja već nisam bio tu, pa se ta tema razvila do neslućenih razmera, al ja sam ro propustio.Mozaik
a ja sam dosla tek pri kraju, kad je odumiralaSećam se baš one prve teme, al' posle ja već nisam bio tu, pa se ta tema razvila do neslućenih razmera, al ja sam ro propustio.
Ružan si ko pas.Nego evo malo sprdnje u novogodišnjem fazonu
Kao kalendar
https://postimg.cc/JsYQhCdH
Kliktati na sliku dok se ne izoštri skroz i uveća![]()
a daj tvoje slike nemoj diras decka napametRužan si ko pas.
a daj tvoje slike nemoj diras decka napamet
Ma pusti ga to je međed
moras da se branis sam!Ma pusti ga to je međed
Kuku menemoras da se branis sam!