Fotografije forumaša i forumašica 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uffffffff pa sad ne znam sta bi ti rekao na ovo, sad ako mozda nekom i zvuci tako to mi zaista nije bila namera jer nisam ovde ni zbog neke samopromocije nit da bi trazio devojku ovde, a sad sto se tice pobrojanih stavki ono, da izgledam lose zaista verujem da ne izgledam (sad koliko sam nekoj privlacan je vec i stvar ukusa i subjektivnog dozivljaja), da se devojke polomise oko mene ono nazalost u praksi nesto i nisam primetio (ali hvala ti ako mislis tako) i ja sam jedan od onih sto do devojaka dolaze dugom i teskom mukom, a to da sam pun para ne moze biti dalje od istine, ono kamo srece da jesam a kola ne da ne vozim besna vec ne vozim nikakva (imam dozvolu ali nemam auto). ;)

Inace da se razumemo nisam uopste jedan od onih starletana i likova sa neta koju su u fazonu kao ja sam Mr. Perfect, ja sam sve naj-naj i kao zivim zivot iz snova, sve mi ide od ruke, ostvaren sam u svakom pogledu i slicna preseravanja, jer ono nit je to slucaj nit to mislim za sebe, nego ono brate ja sam otvoren, nemam sta da krijem i kakav sam takav sam, ko me gotivi gotivi super ko ne njegov problem i to je to, sad ako ce neko upreti prstom u mene i reci aaaa ti si ovakav, onakav ili sta ja znam, reci cu ok matori jesam i sta cemo sad, da neces nesto da preduzmes povodom toga jer ja sigurno necu, ja sam sam sa sobom ok i prihvatio sam i gotivim sebe ovakvog kakav jesam i zaista me nimalo ne opterecuje sta ce neko reci ili misliti o meni. 😉
У питању је био пост који сам шаљиво схватио као "изазов" да се твој пост, који искрено ни ја нисам прочитао до краја због дужине текста напише у две реченице и ја сам то решио вицем у две реченице који сигурно нема везе са тобом лично. То би било то.

У питању је био пост који сам шаљиво схватио као "изазов" да се твој пост, који искрено ни ја нисам прочитао до краја због дужине текста напише у две реченице и ја сам то решио вицем у две реченице који сигурно нема везе са тобом лично. То би било то.

Ma sve ok, nisam ga ni shvatio maliciozno ili kao sad neki cinizam. 😉

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back