- Poruka
- 48.510
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne.. muz joj je u prvoj kuci a decko u drugoj vikendiciZnaci, muz u kardinalnom znaku, a decko u ascedentu...![]()
Ali, zaista su nepotrebni...ako pricas samo u nominativu svi ce razumeti...cemu onda ovi ostali?Mi nismo Englezi već Srbi koji ne koriste sve padeze![]()

Ti da cutis...i tvoj decko je u kucia ne.. muz joj je u prvoj kuci a decko u drugoj vikendici![]()

Ali, zaista su nepotrebni...ako pricas samo u nominativu svi ce razumeti...cemu onda ovi ostali?![]()
Ma ja samo jedan...Treba nekad i vokativ da se upotrebi.
U najboljem slučaju koristim 5 padeza.
ovo su neke vrlo neprijatne insinuacijeTi da cutis...i tvoj decko je u kuci![]()
a "u nis"?Ma ja samo jedan...
O Nis
Sa Nis
Iz Nis

Jel si ti prolazio slucajno tu blizu...sa puskom ...ucinilo mi se...a ne.. muz joj je u prvoj kuci a decko u drugoj vikendici![]()
Daaa,da,puska je bila tvoja def. Ovo pojasnjava sadTi da cutis...i tvoj decko je u kuci![]()
Jel sam te ja zvala da se kacis na erotske? A, sad su neprijatne insinuacije...ovo su neke vrlo neprijatne insinuacije
![]()
ma to ti nakar.. pardon, natalna kartaJel si ti prolazio slucajno tu blizu...sa puskom ...ucinilo mi se...![]()
Zaboravih..a "u nis"?![]()
Ma ja samo jedan...
O Nis
Sa Nis
Iz Nis

To ti je isto ono...sa Draganu i sa Dragana...Lako je tebi kad ti je ime Serafim a ne kao moje da postoji u 2 padeza![]()

Sad mi se opet ucinilo da si mucao nesto cudno...hmm...ma to ti nakar.. pardon, natalna karta![]()

To ti je isto ono...sa Draganu i sa Dragana...![]()

Tacno su mislili da ih lazete...hahahaImao sam na poslu kolege, bracni par Dragan i Dragana. Dali otkaz i dodje novi par, momak i devojka Bojan i Bojana.
Cesi u cudu pa smo morali da im objasnjavamo da zena ne menja ime da lici na muzevo
Mada je i tacnije kada je bez padeza, pivo sa Dragana ili pivo sa Draganu. Ne mora da se objasnjava![]()

a strip poker?Sad mi se opet ucinilo da si mucao nesto cudno...hmm...
Uh da...ubi te taj horoskop
Ja nemam karte nikakve,ne igram ni tablic cak![]()
Ma gdeeee ja to da igram...samo ne ljuti se covecea strip poker?

Pa nece se ljutiti kad se skinesMa gdeeee ja to da igram...samo ne ljuti se covece![]()
lepi sta radis?Jaooooo,zvucio si mi ovde malo kao kad Vucic obecava nesto nekom...nedaj Boze...![]()