- Poruka
- 15.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој Ниш, молим те ко брата. Нећу да једем бурек на 1/16 Све си фејловао око избора.noup, nije moj obozavatelj...
Ima jos neka mackasta?
Znas koja jos cuci za tebe, @Serafim 00 , ali ako nece macka zagrebacka
E to ti je iz Nis, ova serafim. E sad da nadjemo i za mene nesto iz Nis pa mozemo zajedno da podelimo gorivo za apen4 i da odemo do Nis.
:Pa bilo bi pozeljnoНемој Ниш, молим те ко брата. Нећу да једем бурек на 1/16 Све си фејловао око избора.:
Јел мора да буде модла?
Mozda si u pravuНемој Ниш, молим те ко брата. Нећу да једем бурек на 1/16 Све си фејловао око избора.:
Јел мора да буде модла?
ma treba i ja da uzgledam kao psihopata,zbog uklapanjaJel a ova @japageve
Jel se uklapa ona u spisak novogodisnjih zelja?

Ma jok. Ulepicemo ti 15 zvaka u kosu i mozes da se uklopis...ma treba i ja da uzgledam kao psihopata,zbog uklapanja![]()
![]()
![]()
da ne prepoznam dijagnozuMa jok. Ulepicemo ti 15 zvaka u kosu i mozes da se uklopis...

kacio se juce jbt cela 2 do 3 minuta i obrisao... znaaas kako sam mackast auuu gledam u ogledalo i fazon a jesam leeep pida mi materina . . .jbt
provodadzija Boy kad spoji ni bogotac ne razdvoji
ali slike jakih nogica i muskulature divne
videti necemo
![]()
kacio se juce jbt cela 2 do 3 minuta i obrisao... znaaas kako sam mackast auuu gledam u ogledalo i fazon a jesam leeep pida mi materina . . .
I to u novim crvenim starkama od 1500 din, broj dva vece...
ja sam sebe u obrazcic rumeno beliJel lep ovaj nas pablo fereira m?
ne to mi nude na tubeuJel lep ovaj nas pablo fereira m?
Aj priznaj pa da vidimo dal vam se poklapaju horoskopi...
Па не треба ти жена да те брани.Mozda si u pravu
Mene nislijka pukla bejzbol palicom... otada sam shvatio sta znaci juznjacki temperament, one su ljute ko brazilke... ako te dira neko a zena ti je brazilka taj neko je naiebo...

Ja mislim da bi te @mačka zagrebačka naucila pameti i napravila domacina od tebe
ili bi se obesio trece nema...
šta sam tako strašna 
Eh, ne staj mi na muku...jel ovo ti i paula?

Udata sam ja.