Fotografije forumaša i forumašica 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neka likuša sa neta našli su joj fotku na sumnjivom sajtu pošto je ovde na krsti prvobitno dobila ovacije od ovih paćenika
iebozovna domaćica - registrovana kao selma i bar jedno pedeset puta ista fotografija je osvanula kao etalon za iebozovnost
iako je selma autentični trol muškarci sa foruma i dalje uzdišu za njom.
paćeništvo do trepavice
Nije tako bilo. Makar koliko sam ja uspio da pohvatam, dosla je bas Selma kao prava osoba i izbacila sliku ali su je oni digli na sprdnju i sacuvali tu sliku...nakon toga svako malo kace tudju sliku i rugaju se sa njom.

Nije tako bilo. Makar koliko sam ja uspio da pohvatam, dosla je bas Selma kao prava osoba i izbacila sliku ali su je oni digli na sprdnju i sacuvali tu sliku...nakon toga svako malo kace tudju sliku i rugaju se sa njom.
selma je trol kao i slika jer pripada nekoj bosanki sa sajta za upoznavanje
ovde je šaliti se sa tuđom slikom sasvim regularna pojava
beš mi sve ako ste vi normalni da razvlačite ovu ženu ko zna koja je ni krivu ni dužnu
mogla bi da vam se najebe keve za nedozvoljena objavljivanja kad bi samo znala
mučno a ne smešno...

selma je trol kao i slika jer pripada nekoj bosanki sa sajta za upoznavanje
ovde je šaliti se sa tuđom slikom sasvim regularna pojava
beš mi sve ako ste vi normalni da razvlačite ovu ženu ko zna koja je ni krivu ni dužnu
mogla bi da vam se najebe keve za nedozvoljena objavljivanja kad bi samo znala
mučno a ne smešno...
Odakle znas sta se prvo desilo, zar nisu oni mogli napraviti taj nalog na sajtu za upoznavanje? Kao i lazni profil odje?

nego to što je provlače na svake tri strane kao etalon za iebozovnost.
znači ova žena uopšte nije dala svoj pristanak da forumaši unedogled objavljuju njenu fotku

sačuvajte fotku na desktopu drkajte u tišini vaših domova na selmu imate moj blagoslov

ali ovde na temi fotke forumaša
selma nije forumaš
ljudi na gifovima nisu forumaši
i ujedno ne postoji više smisao objavljivanja fotografija jer je atmosfera više nego pokupljena iz rijaliti eventa.
život da se smuči čoveku od prostakluka

Odakle znas sta se prvo desilo, zar nisu oni mogli napraviti taj nalog na sajtu za upoznavanje? Kao i lazni profil odje?
:roll:
jao macane.
ovde sam dovoljno dugo da znam da moderacija kad hoće da digne čitanost foruma pribegava raznim forama poput ovog sa selmom.

samo toliko ste je izlizali već dve cele teme se provlači
daj setite se nešto novo nešto drugo...
stavite vaše fotke
ne gifove i glupu iebozovnu čipkastu domaćicu izbosne

Nekada previše ozbiljnosti i iskrenosti nije dobro...posebno online...ja sam ti primer toga i zato se trudim da maksimakno relativizujem i neozbiljno pridjem svakoj temu...
ne radi se o neozbiljnosti i o tome da mi smetaju šale
radi se o prostodušnosti o ponavljanju jedne iste matrice o nedostatku mašte za bilo šta drugo osim da se udarate četkama po faci ili duvate u kesu ili bacate neke grudve jednina druge
iebali vas gifovi na temi fotografije forumaša i forumašica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back