duskas
Primećen član
- Poruka
- 849
ne bitno da li je ispao meni ili nije, takav kvar ne podleze garanciji.... Refoot je ovlasceni servis za Nikon tamo sam ga nosila..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
duskas:ne bitno da li je ispao meni ili nije, takav kvar ne podleze garanciji.... Refoot je ovlasceni servis za Nikon tamo sam ga nosila..
duskas:^ takav je odgovor ljudi iz ovlascenog servisa, postoji kvarovi koji podlezu i koji ne podlezu garanciji. Ja sam pokusala s njima da se dogovorim, ali posto nisam uspela vratila sam aparat jer je popravka preskupa.
Ne mozes ti njima dokazati da ti aparat nije ispao i da nije udaren isto kao sto ni oni ne mogu dokazati da jeste.
... ma, nije to stvar vredna mojih zivaca.
limunada:e sad si me baš :? ...onda oni mogu uvijek tako reći...čemu onda garancija?:?
divlja:Ljudi, stigao mi novi komp i novi ekran, al' ne znam kako da namestim boje, sve mi je cudno. Jel' ima neko neki savet?![]()
natasha`:e ljudi...a shta mislite da na one teme tishine i usamljenosti,i svih tih koje su bile na konkursima..kachimo fotke koje odgovaraju tim temama...mislim da bi to bilo ok..kad su vec tu,da ih iskoristimo maksimalno (:
divlja:Naravno, super ti je ideja! :-P
Kliko, ti zivis u Kanadi, brate, Srbija je zemlja pirata!
Da, da kalibracija monitora, sve mi je Scott Kelby objasnio....:-)
anaboj:Mislim da se niste ti i Klika razumeli,covek je narucio hardwerski uredjaj za kalibraciju i koji je stvarno prava stvar,tu piraterija ne pomaze (mozda Kinezi) a ostali predlozi su besplatni (piratski) tj. softverski programi kao pomocno sredstvo.
divlja:Naravno, super ti je ideja! :-P
Kliko, ti zivis u Kanadi, brate, Srbija je zemlja pirata!
Da, da kalibracija monitora, sve mi je Scott Kelby objasnio....:-)
da,to sam mislila...i kad prodje konkurs da se tu kache fotke adekvatne toj temi...npr sad na refleksiju..... i na tishinu...i usamljenost...i tako...messenger_of_fear:misliš da nastavimo da kačimo fotke na već prošle konkurse ili šta?
Ne bih se potpuno slozio sa tobom.klika:monitor mora kalibrisati jednom u dve nedelje, tako se bar preporucuje, znaci ovaj uredjaj nije bacen novac u smisli, jednom ga kupis, kalibrises monitor i onda ti skuplja prasinu negde na polici, koristi se stalno jer se samim koriscenjem kompjutera , paljenjem-gasenjem, vremenom kvari kolorit.
danez:Ne bih se potpuno slozio sa tobom.
Ja odradih dosta poslova vezanih za fotografiju, zajedno sa stock slikama, i jos stosta i samo jednim sam kalibrisao monitor.
Samo sto ja znam kako se boje razlikuju na mom manitoru, na monitoru na poslu, na slici koja se razvije i u stampi(ne na kucnom stampacu, vec u stampariji). :-)