Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Canon, oprosti mi

macajeidaljecanonash-1.jpg

Kao što se iz priloženog da videti, ja sam totalni amater i to početnik. Volim da fotografišem za sebe, svaka slika je drag momenat zabeležen za sećanje, ima svoju priču, svoj razlog nastanka i svoje raspoloženja.

Kao što se iz priloženog da videti, ja sam totalni amater i to početnik. Volim da fotografišem za sebe, svaka slika je drag momenat zabeležen za sećanje, ima svoju priču, svoj razlog nastanka i svoje raspoloženja.
dobrodosla ljiljo,
svi su nekada bili amateri a i ono koji misle da nisu i oni su,
slike su ti OK, malo pogledaj ostale fotke, malo procitaj i puno shkljocaj i bice jos bolje
pogledaj koliko ovde ima tematskih podforuma pa ubuduce fotke stavljaj u odgovarajucu temu
pozdrav

dobrodosla ljiljo,
svi su nekada bili amateri a i ono koji misle da nisu i oni su,
slike su ti OK, malo pogledaj ostale fotke, malo procitaj i puno shkljocaj i bice jos bolje
pogledaj koliko ovde ima tematskih podforuma pa ubuduce fotke stavljaj u odgovarajucu temu
pozdrav

Zahvaljujem na dobrodošlici.
Uh, ova tema mi je bila .........onako.....da samo gvirnem.......da se stidljivo predstavim
Svakako da će biti u odgovarajućim temama, a već čitam, gledam i analiziram.

... Liljo,... ovde sa nama da naucis da fotke obradjujes u nekom od mnogobrojnih programa,...
... a ovde se i ,,celik kali,,... to znaci, bice kritike,... Nedaj se iznervirati!

Hvala Borise,
ma znam da ovo nije u potpunosti ispravna tema (doduše ja i jesam ponosna na ove što sam postavila), ali ću od sada postavljati tamo gde treba. Vaše fotografije su prosto savršene, pa sam na mala vrata htela da se pojavim sa ovim mojim ........hm....amaterskim :)Jako mi znači što su vam se dopale. Idemo dalje da učim i vežbam i eksperimentišem sa ovim mojim običnim aparatićem :)

E ovako, pokusao sam da izbrisem sve spam fotke na koje sam naisao zna se od koga... molim vas da takvih fotki vise ne bude. Postoji tema "kako to drugi rade" pa tamo postavljajte tudje fotke.

@divlja
Честитам за нову фотку коју ти је РеФото објавио!

Ја сам им слао овог пута али су ме стручно искулирали :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back